Печат
Категория: Създадена на Сряда, 08 Април 2015 Написана от BurgasArt

В началото ми беше много забавно, защото като в латиноамерикански сериал майка ми съобщи, че имам батко, споделя актьорът

Актьорът от Революция Z Иван Тишев се почувствал като герой на латиноамериканска сапунка преди няколко месеца, когато майка му сервирала новината, че има брат. 

„Не й се сърдя. Беше ми дори забавно. Както си стояхме, тя изведнъж заяви, че искала нещо да ми каже.

Подканих я да говори и тя изстреля новината. Попитах я дали не се шегува, но винаги съм чувствал, че има нещо, което крие от мен. Брат ми е на 32 години и живее във Франция. Има си приятелка и майка ми чака с нетърпение да се оженят“, заяви в „Преди обед“ по бТВ Иван Тишев.

Брат му Петко пък, с когото водещите се свързаха по Скайпа, сподели, че първата им среща била, когато Иван бил на шест години. „Той се изплаши, защото ме видя с войнишка униформа пред вратата на дома си. Нямах търпение той да научи истината, но си е струвало, защото постигна много. Дръж се, хлапе, и прави това, което обичаш!“, заяви 32-годишният мъж.

Двамата братя са израснали разделени, защото Петко е от първия брак на майка им. Родителите взели решение да не казват на Иван за съществуването на батко му, докато не порасне, защото се страхували от реакцията му. 

В „Преди обед“ Тишев сподели, че е прекъснал следването си в Музикалната академия, защото му писнало да реже ленти. „Следвам тонрежисура, но образованието ни не е в крак с модерните технологии. Учим неща, които вече не се правят. Кой днес монтира като реже и лепи стари ленти?“, попита актьорът.

Той сподели, че често се чуват с брат си по Скайпа. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...