Печат
Категория: Създадена на Неделя, 29 Март 2015 Написана от BurgasArt

Чаровната бургазлийка ще ни припомни „Д‘Артанян и тримата мускетари“ в „Като две капки вода“, готви се за дуел с рапира

Актрисата Милена Маркова ще се превъплъти в  Михаил Боярски в шоуто „Като две капки вода“. Тя ще ни върне в златните години на съветското кино с изпълнение на песента към филма „Д‘Артанян и тримата мускетари“, съобщава Нова телевизия. 

Част от подготовката на чаровната бургазлийка е дуел с рапира, който да я пренесе в епохата на героични дела, с които е свързано парчето. Изпълнението й може да видим в понеделник вечер от 20:00 ч. по Нова телевизия.

Във вторник Маца каза в предаването „На кафе“, че на сцената на „Като две капки вода” се чувства много добре, защото се забавлява и не се е взема твърде сериозно. 

Много се радвам на колегите и емоцията е прекрасна, сподели пред Гала актрисата.

Утре Криско ще влезе в образа на Емил Димитров. Рапърът споделя, че отговорността е голяма. Горд съм, че ще представя един от най-великите български певци, заяви той.

Жана Бергендорф пък ще видим дегизирана като Лили Иванова. Тя ще пее „Осъдени души“, а Азис ще изпълнява „Boys, Boys, Boys“ на Сабрина.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...