Печат
Категория: Създадена на Неделя, 17 Февруари 2019 Написана от BurgasArt

Благодарен съм на Бог, че ми е дал талант, споделя композиторът Стефан Димитров
Любовта осмисля живота. Това каза в интервю с Мариян Станков-Мон Дьо по Нова телевизия композиторът Стефан Димитров.
Композиторът, написал някои от най-красивите любовни песни, сподели, че е благодарен на Бог за таланта, който му е дал.
Големият Стефан Димитров ще изнесе юбилеен концерт на 10 април, на който ще можем да се насладим на всички най-ярки звезди на българската сцена.
„Аз съм просто Стефан. Не съм повече от другите. 

Снимка: bg.wikipedia.org

Благодарен съм на Бог, че ми е дал талант. Концертът, който ще изнеса се казва „Моята музика”. Планирам да се изпълнят много песни, които хората наистина харесват”, каза Димитров. И допълни, че през годините е сънувал мелодии, които после е композирал. По думите му никога не е искал да спира да прави музика.

Наградиха Галя Ичеренска и Георги Милтиядов за певица и млад композитор на годината (ВИДЕО)
„Любовта е нещо, което осмисля живота. Нищо друго не ти трябва. Тя може да бъде към жена, към поезия, към всичко”, добавя Стефан Димитров.
Концертът "Моята музика" с песните на композитора Стефан Димитров ще се състои на 10 април в Зала 1 на Националния дворец на културата. За почти 50-годишната си творческа дейност, обичаният от поколения българи творец събира на една сцена най-добрите си приятели, с които е създал песните, звучащи и до днес в дома и сърцето на всеки един от нас. 

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...