Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 12 Май 2014 Написана от BurgasArt

Брадясалата Кончита Вурст се превръща в символ на грейовете, гейовете и на мечтателите за „нов световен ред“

Димитър МИШЕВ 

Австрийският певец (певица) Кончита Вурст, който (която) спечели "Евровизия" със странната си сексуална ориентация, не е първият „мъж“ с пола и брада, който завладява сцената. Тя обаче се превръща в символ на „бройлерите“ и на мечтателите за „нов световен ред“. Дори и най-големите критици на Еленко Ангелов и на конспиративната теория, според която световните събития се управляват задкулисно от малка група, наречена "световният елит", не могат да подминат факта, че зад брадата певица, извървяла пътя от абсолютен аутсайдер до победител на финала на международния конкурс, стоят много пари. Победата й е пример за това как „различните“ печелят, но не с музикалния си талант, а със задника си.

Рут Колева определя странното същество, което „облада“ сцената, като пример за пиар и маркетинг. Няма съмнение, че това е факт и в продукта, наречен брадата жена, са вложени много средства, но по-важен е въпросът 

какъв е смисълът от тази гавра с природата и кой има интерес от това Кончита да се превърне в пример за подражание

В „Евровизия“ музиката остава на заден план. Кой ще спечели зависи от бизнес стратегии и политиката. Новата европейска визия, която организаторите се опитват да ни наложат с това гротескно шоу, е ужасна! А това, което  руският вицепремиер Дмитрий Рогозин, написа в своя Twitter, че международният конкурс показва на евроинтеграторите тяхната европерспектива – брадато момиче, си е самата истина. В раздирания от конфликти ЕС няма място за ценности като честност, почтеност, уважение, състрадание, любов, вярност. Целта на пасмината, наречена световен елит, е народите да се претопят в безлична, но покорна маса от същества с объркани представи за добро и зло. Кончита е техният символ. „Мъжът“, който уж се прави на жена, но си оставя брада, е последното стъпало в (контра)еволюцията. Той е нещото, заради което цивилизацията ни може да рухне, така както Содом и Гомор са били изтрити от лицето на Земята. Тези градове, познати ни от Библията, на са само метафора за порок и разбиране за хомосексуалността като грях, а болезнена перспектива. В този смисъл и твърдението на славния американски политолог, че  най-големият враг на западната демокрация след комунизма е Православието ясно очертават посоката, към която т. нар. демократи ни водят. Затова и позицията на Москва за маскарада „Евровизия“ не изненада никого. Руската православна църква е обезпокоена от победата на брадатата Кончита. В православните страни от бившия социалистически лагер се появиха петиции за забрана излъчването на международния конкурс по телевизията защото нарушава законът срещу "гей пропагандата". 

Томас Нойвирт, който се крие зад псевдонима Кончита Вурст, всъщност е жалко копие на Азис

 Когато кралят на чалгата се яви с Мариана Попова на конкурса, България се срамуваше. Благодарение на организаторите, които не го пуснаха в НДК, той не блесна на сцената на „Евровизия”, но няколко години по-късно идеята да се поругаят ценностите с гротескно шоу, в което изпълнителят е от среден пол, се реализира. Целта е да бъде принизена жената и майката в новия свят на грейовете, гейовете и третият пол – „бройлерите“, които вместо с любов, се зачеват в епруветка. 

За разлика от Азис, брадатата примадона от Австрия е посредствен певец и ако не беше гаврата с природата, никой не би му обърнал внимание. Сега обаче звезди като Филип Киркоров и Хулио Иглесиас се надпреварват да хвалят съществото Кончита. Единият призова за уважение към победителя, а другият излъга, че му е фен. Дали щяха да го хвалят толкова, ако не беше с пола и брада?

Макар че триумфира като победител в „Евровизия“, брадатката не може да убеди никой, че успехът й не се дължи на маркетингов трик. Ясно е, че Кончита е само роля. 

Думата "Wurst" означава "наденица", но се използва и жаргонно със значение "пенис". Нойвирт твърди обаче, че псевдонимът му означава "не ми пука". Не й пука и на Европа за ценностите! Важно е да се покаже среден пръст на християните от Русия и солидарност с елита, наричан от Еленко Ангелов рептилски, за признаване на третия пол. Според него, масоните, илюминатите, кралете, Ротшилд, Рокфелер и повечето от политиците, имат само една мечта – хората да са безлична маса, за да бъдат лесно управлявани. Те вярват, че човечеството се е превърнало в раков тумор, който разрушава планетата. Убедени са, че увеличаването на населението е сравнимо с епидемия. Затова и много от т. нар. световни лидери често говорят за необходимостта от аборти и от “семейното планиране”... Развиват и смешни теории за това как климатът се променял заради увеличението на населението. Ако съвременните мъже вземат пример от екзотичния певец и тръгнат с поли, много от проблемите на елита ще бъдат решени. Тогава любовта ще се превърне в мираж, а деца ще имат само „избраните“. 

Парите, вложени в продукта наречен „брадата жена“, не са хвърлени на вятъра. Ясно е, че ако Азис, беше стъпил на европейския подиум, не би спечелил „Евровизия“, ако има разминаване с политиката и няма директива да се гласува за българин. Доста преди светът на научи за „наденицата“ Кончита и Рогозкин да заговори за европерспективата – брадато момиче, България започна да „хармонизира“ законодателството си с европейското и като следствие от това се пръкнаха например професията „приемен родител“. Държавата плаща по 500 лева на професионалните мащехи да отглеждат българчета, насилствено отнети от техните родители заради това, че не са си платили тока или защото са ги съкратили от работа.  Хармонизирането на Закона за детето с еврогейските норми пък така ще ни либерализира, че ще даде шанс на обратните да си осиновяват деца, а на самите тинейджъри да съдят родителите си, ако им забранят да правят секс или да абортират, ако са бременни. 

Да си травестит не е престъпление, а болест. Обществото ни боледува, защото „различните“  с техните господари прахосват милиони евро, за да си рекламират задниците. Те не могат обаче да подменят моралните ни ценности, ако вярваме в Бог и в доброто!

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...