Излъга ли Бойко, че и стотинка не е взел от Васил Божков?

Печат
Категория: (О)ПОЗИЦИЯ Създадена на Сряда, 07 Юли 2021 Написана от BurgasArt
Стотинка не е взел, взел е милиони, разкри Васил Божков. Черепа обеща да се върне в България дни след изборите. Той тръби, че Бойко и Влади са го ограбили
Лидерът на ГЕРБ не е излъгал, че партията не са взели от мен и една стотинка. Лично Бойко Бойко Борисов и Владислав Горанов стотинка не са взели, взели са милиони. Това сподели неотдавна в интервю със Сашо Диков и Станислав Цанов милиардерът беглец Васил Божков. 
 
Изненадващо пред двамата журналисти Черепа сподели, че е решил да се прибере в България и то най-късно няколко дни след изборите. Наскоро хазартният бос бе споделил, че се страхува да си дойде в България, защото противниците на Шайката си отиват при мистериозни обстоятелства. Той коментира и санкциите по закона „Магнитски“, за двойните стандарти на янките и за това, че не той, а Борисов и Гешев трябва да си понесат наказания, тъй като не отговаряло на истината твърдението, че той подкупвал държавни служители. Американците го вкарали в черния списък защото се жалвал от корумпираните си грабители. 
 
„Те твърдят, че съм подкупвал служител с по 10 000 лева на ден, но в моя сигнал е ясно доказан, че не съм контактувал със служители от Комисията по хазарта, а единствено с финансовия министър (б.а. Владислав Горанов). Той не ме допускаше до тази комисия по никакъв начин“, разказва Божков в интервю за YouTube-канала „Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ“.
 
Банкерът беглец Цветан Василев, който живее в Сърбия, също е имал неблагоразумието да сезира американците точно по закона „Магнитски“ за реакция. Въпреки ударите по тези, които се жалват, вместо по мафията, дон Цвети още вярва, че нещо ще се промени в миризливия кенеф, наречен от чешкия художник Давид Черни, ... България. 
 
Пеевски е труп, но икономически и политически, добавя той.
 
„Санкциите по закона „Магнитски“ са заради собствения ми сигнал. Това е като да дойдат у вас някакви и да ти кажат „Горе ръцете! Давай всичко“, а след като подадеш сигнал срещу тях, да те обвинят. Такава е моята ситуация. Аз се оплаках за рекет и корупция. Информирах посолството, за да знаят какви хора защитават. Те обвиняват мен. Значи си пазят кучетата“, коментира пък Черепа. 
 
„Божков е пострадал. Магнитски е създаден за защитава такива като мен, а не да ме напада“, добави той. 
 
„Не съм подкупвал никого. Първо Бойко и Влади ме ограбиха. Казват ти можеш ли да минеш, правиш това и това“, обяснява той.
 
Една сметка ми е замразена за 999 милиарда лева, каза още хазартният бос. 
 
 

Коментари