Диана Саватева: „Солени ветрове“ създаде общност от артисти и от фенове

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 28 Август 2021 Написана от BurgasArt
Музиката ви е с излезли от сърцето рими и за мен е удоволствие да съм с вас, сподели заместник-кметът на Бургас Диана Саватева на откриването на фестивала "Солени ветрове"
 
Песните, които носят „Солени ветрове“, са несравними с нищо друго, защото думите и римите ви излизат от сърцето. Това каза заместник-кметът на Бургас Диана Саватева. 
 
Тя сподели, че за нея е удоволствие да е сред публиката на „Охлюва“ и да слуша изпятата поезия. 
 
„През годините вие създадохте нещо, което се гради много трудно, защото за него трябва не само упоритост, а и сърце. Сдружение „Солени ветрове“ създаде общност от артисти и от фенове. Много ми хареса това, което Атанас Стоянов каза: „Да пуснем соления вятър!“, заяви Саватева. 
 
Много ценно е това, че вратите ви са широко отворени за нови попълнения, добави тя. 
 
„За мен е чест от името на кмета на Община Бургас Димитър Николов и от свое име да ви пожелая да запазите тези две различни, но допълващи се тенденции, да съхранявате общността си, но заедно с това да приемате в редиците си нови артисти!“, изтъкна заместник-кметът по култура, туризъм и спорт.
 
Тя пожела на бардовете успешно, незабравимо и по-цветно от всякога 13-то издание на Солените ветрове. 
 
Вие вече сте част от фестивала, отговори й водещата Любов Узунова, преди да я закичи с триъгълната кърпа, която е символ на „Солени ветрове“.
 

Коментари