Хайде на кино пред морския сарай на Доган!

Печат
Категория: Новини Създадена на Вторник, 24 Август 2021 Написана от BurgasArt
Патриотите от ОЗБГ организират автокиното пред морския сарай на Ахмед Доган с благотворителна цел
 
За втора поредна година от ОЗБГ организираме лятно автокино. То ще се проведе на същото място като предния път - парк „Росенец“, на общинския паркинг, който е точно пред морския сарай на агарянина Ахмед Доган, съобщиха от Организацията за закрила на българските граждани.
 
Тази година автокиното е организирано и с благотворителна цел. От Областна администрация - Бургас са проспали през годините куп нередности и продължава да спи, и е допуснала грубо нарушаване на закона като е позволила в парк „Росенец“ да бъдат изградени няколко постройки без необходимите документи.
 
Константин Бачийски разкри своеволията, които са подпомагани от местните институции и даде гласност на проблема. Оказа се, че постройките трябва да бъдат съборени, но Областната администрация не разполага с 60 000 лева, за да го направи. Поискала е парите от Министерски съвет, но не се зане дали ще й бъдат отпуснати.
 
Ето защо от ОЗБГ и съмишленици решихме да направим автокино, за да повдигнем патриотичния български дух, но и да призовем всеки, който има желание да дари сума на Областна администрация - Бургас, за да се съберат нужните средства за събарянето на незаконните постройки. Нека подпомогнем Областна администрация - Бургас в този труден за нея момент и дружно съберем необходимата сума!
 
Средствата може да дарявате директно на Областната администрация по следната банкова сметка в УниКредит Булбанк: BG60UNCR76303300000270.
 
На основание молим да напишете: Дарение за събаряне на незаконните постройки в парк „Росенец“.
На 29 август от 20:20 ще имате възможност да гледате един чудесен, родолюбив и нов български филм. Прожекцията ще продължи до 21:00 часа.
 
Обстановката е изключително приятна, защото на метри от автокиното има прекрасен плаж, въздухът е чист, пътят до мястото е хубав и със сигурност ще се забавлявате.
 
Капацитетът на паркинга е около 30 автомобила. Няма вход, няма такса - събитието е напълно безплатно. От ОЗБГ сме приготвили и няколко пакета с пуканки.
 
Координатите на мястото, където ще се проведе автокиното, са:
42.456303, 27.539993  или  42°27'22.7"N 27°32'24.0"E
 

Коментари