Потресаващи снимки, Слънчев бряг тъне в боклуци

Печат
Категория: Новини Създадена на Неделя, 08 Август 2021 Написана от BurgasArt
По родните си места са едни хора, но като дойдат в България - страната на неограничените възможности, стават прасета, коментират възмутени туристи
 
Потресаващи кадри се появиха от Слънчев бряг. На тях се вижда страшната мръсотия, която оставят хилядите туристи след себе си - опаковки от храни, празни бутилки от алкохол и какво ли още не, съобщава БЛИЦ.
 
Снимките са направени преди дни, включително и в центъра на курорта, пише burgas24.bg.
 
Това предизвика множество коментари в социалната мрежа Фейсбук: "Като има кош през километър, така ще е". "Когато погледнеш мръсотията и ти е ясно какво е съзнанието на хората".
 
"Нормално е, вечер игла не може да пуснеш. Нали си има хора към общината, на които им се плаща? И даже аз съм много доволен как чистят Слънчака. Наблюдавам още преди да започне сезона. Чистят", коментира друг от възмутените потребите на социалната мрежа. 
 
"Оф, що не видите улиците на Лондон сутрин, аз такава мизерия не съм виждала, а съм работила седем години в Слънчев бряг и една в Златни пясъци", споделя дама. 
 
"Затова кракът ми не иска да стъпи там. Иначе по родните си места са едни хора, но като дойдат в България (страната на неограничените възможности), стават прасета", добавя дргу от възмутените. 

Коментари