Семейна война заради татуировка

Печат
Категория: Новини Създадена на Неделя, 16 Май 2021 Написана от BurgasArt

17-годишен хлапак решил да си нашари гърба, родителите му са в шок, а брат му го подкрепя за ужасната татуировка
Илюстрация: sakyantchiangmai.com
Семейна война избухна заради желанието на 17-годишен хлапак да има татуировка на гърба. Пред сайта за споделяне izpoved.com майката на тийнейджъра сподели, че от месец близките й се карат. Всекидневните скандали и множеството сълзи, които изплаках вече почват да ми влияят на психиката, добави тя. Тази лична драма може да ви се стори като буря в чаша вода, но е на път да разбие семейството й. 
 
„Винаги съм мислела, че имам двама прекрасни сина и любящ съпруг. Но от известно време, двамата със съпруга ми буквално водим война срещу малкият син. Той е на 17 и един ден ни заяви, че иска да си направи татуировка. Но не нещо малко, а искал татуировка на целият гръб. С баща му бяхме в шок като чухме“, споделя жената. 
 
 
„Да, възможно е да реагираме така, защото все пак сме от по - старата генерация и тогава татуировките не бяха гледани с добро око. И все пак, винаги сме се опитвали да бъдем максимално либерални при отглеждането на двете ни момчета. Вдигна се страшен скандал във вкъщи. Мъжът ми категорично забрани на малкия син да си прави татуировка. Неговият аргумент беше "Няма да ми се рисуваш като някой п****или абориген". Аз се намесих и му казах, че още е малък и по-нататък ще има време внимателно да го обмисли“, разказва тя.
 
Малкият й син обаче е непреклонен. Споделя, че ще има татус, ако ще това да е последното нещо, което ще направи. 
 
„Разбрахме, че той има един доста неочакван съдружник - неговият по - голям брат. Той е на 27 и си живее отделно. Работи от вкъщи, получава много висока заплата, така че не можем да му мрънкаме за нищо. Когато го попитахме дали това е така, баткото най - спокойно заяви: "Време е да започнете да живеете в 21в. и да престанете с тези комунистически разсъждения. Аз ще дам пари на В., а той ще ми ги върне, когато може". При което с мъжът ми бяхме в шах“, пише в сайта за споделяне майката.
 
„Скандалът стана още по - голям, като аз се разплаках, а синовете и съпругът ми крещяха със всички сили. И така, това продължава вече около месец. Съпругът ми обвинява М.(по-големият син), че пълни главата на брат си с глупости. М. му отвърна с това, че е старомоден и си мисли, че животът за него е спрял през 1989г. Знаем, че големият също има татуировки(направил ги през времето, в което не е живял със нас), а малкия винаги е искал да прилича на батко си. Вече не знам какво да правя“, споделя тя.
 
„Татуировките с времето се разтеглят гадно и изглеждат много зле, особено като е дете още като му я правят. Кажете му да изчака поне до 24 години и чак тогава да си прави, ако не иска да прилича след време все едно някой му е излял кофа с бои. Това мисля, че е достатъчна причина да изчака, за да не се прецаква. Пък после като иска да си я прави голям праз. Просто той няма да се изкефи като му се размаже след време татуйровката, а на всичкото отгоре на такава голяма площ ще е супер грозно“, коментира един от читателите. 

Коментари