Печат
Категория: Създадена на Събота, 07 Ноември 2020 Написана от BurgasArt
Горкият бездомник е с умствена изостаналост, но това не пречи да му връчат наказателни постановления. Каритас Бургас събират пари, за да ги обжалват
 
Жестоките мерки срещу COVID-19 убиват. Те са не по-малко опасни от самия вирус. В тяхна жертва се превърна мъж с умствена изостаналост от Бургас, който има и ТЕЛК. Преди дни той е получил наказателните постановления. Глобяват го заради това, че нямал пари да си купи маска. 
 
Двата съставени акта са от април, по време на карантината, съобщава БНР. 
 
За случая алармираха добротворците от социалната организация „Каритас Бургас“. За да обжалват наказателните постановления, те събират средства. 
 
Мъжът е нямал възможност да си купи маска и освен това най-вероятно не е бил наясно какво точно се иска от него, понеже не му е обяснено по подходящ начин, обясниха от „Каритас Бургас“.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...