Печат
Категория: Създадена на Неделя, 12 Юни 2022 Написана от BurgasArt
В годината на двойките двойкаджии политици търкалят зарове... Китарите са извадени, обявиха организаторите на Солени ветрове
Най-добрите поети с китара от страната и дори от чужбина и през тази година ще дойдат в Бургас заради бардфеста „Солени ветрове“. Организаторите вече обявиха, че 29 и 30 юли ще са дните, в които от сцената на „Охлюва“ над душите ни ще се сипят поетични послания, вълнуващо поднесени с магия от струни. 
 
„Драги приятели, бардове и фенове! Ще се завихрят Солените ветрове и тази година. Заповядайте на 29 и 30 юли на сцена „Охлюва“ в Морската градина на град Бургас, където за пореден път ще се проведат Летните празници за изпята поезия!“, обяви бардът Атанас Стоянов.
 
„Навлезли сме в странна година - 2022. Двойки, двойки, двойки, ииии….  какво се мержелее там в далечината?  Ха: двойкаджии политици - охранени. Търкалят  безотговорно съдбоносни зарове, за да пробват какво ще се случи, ако… Кухо дрънчат техните доводи. Солени ветрове пристигат с послания“, коментира той.
 
„Заровете са хвърлени, китарите са извадени. Ще съберем двойките в шестица, ще се сберат обрулените ни мисли в стихове... Очакваме ви с нови песни - срещу вятъра на сцена „Охлюва“ в Морската градина на 29 и 30 юли“, добавя Атанас Стоянов.
 
Посланието му веднага бе споделено в официалната Фейсбук страница на Сдружението, което организира фестивала – facebook.com/Bard.Burgas.
 
 
 
 
 

Коментари