Печат
Категория: Създадена на Неделя, 18 Октомври 2020 Написана от BurgasArt
Симона Маринова и Диана Димитрова от дует Парадокс възпламеняват ефира с „Клечка кибирт“, ще пеят в Следобедният блок на Драго Симеонов по Дарик радио
 
Диана Димитрова и Симона Маринова от дует „Парадокс“ ще дадат първото си интервю на живо в ефир. Те се канят да взривят ефира с една от най-новите си песни „Клечка кибирт“, която изпълниха и на Sofia Singer Songwriter Fest 2020. 
 
Точно в 14:30 часа в 19-ят ден на октомври лъчезарните девойки ще влязат в студиото на Дарик радио, за да участват в Следобедният блок. Двете момичета от Бургас, които от 15 септември учат китара при проф. Стала Динкова в пловдивската Музикална академия, получили покана лично от водещия Драгомир Симеонов да изпълнят „Клечка кибрит“ в ефира. На живо те ще отговарят на въпросите му от студиото в София. 
 
 
На Младежкия конкурс за изпята поезия на Sofia Singer Songwriter Fest 2020 пък Симона Маринова спечели първа награда за авторска музика, текст и аранжимент с песента си „Примирение“. Това даде право на дует „Парадокс“ да участва във финала на фестивала и им осигури възможност да запишат поне още една от песните на бъдещия си албум в студио Zero Project в София. 
 
На 31 октомври двете момичета пък ще пътуват до родния си град Бургас, за да пеят за почитателите си в Papa Beer. Концертът е с начален час 20:00.
 
Слушайте ги оттук https://darikradio.bg/section-0-50.html!

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...