Печат
Категория: Създадена на Сряда, 29 Юли 2020 Написана от BurgasArt

Авторът, който ще получи наградата от 500 лева, трябва да представи забавен текст за деца до 12 години, да има стихове и хумористични ситуации

Обявяваме конкурс за написване на либрето – оригинален текст на свободна тема за детски мюзикъл, съобщи за БургасАрт директорът на АртЦентър „Компас“ Емануил Арнаудов.
Единствените изискания към текста са да е атрактивен – забавен за деца от 8 до 12-годишна възраст, да отразява съвременните виждания, разбирания, предпочитания на децата и около 60% от диалозите да са в мерена реч – реплики, стихове, за да се пеят от героите, уточни той.
Писателите, които участват в конкурса, трябва да предвидят и хумористични ситуации, а така също и възможност възможности за танцови илюстрации – хореография.
В условията на конкурса за детски мюзикъл е записано още, че той ще е за 12 деца и ще е с препоръчително времетраене – 45-50 минути.
Първата награда е 500 лева, втората - 300 лева, а третата – 150 лева, обявиха организаторите от АртЦентър „Компас“.
Текстовете може да се изпращат с препоръчителна поща/куриер на адрес: Бургас 8000, ул. „Цар Асен I“ № 47 партер, Артцентър „Компас“ или на е-mail: РўРѕР·Рё имейл адрес Рµ защитен РѕС‚ спам ботове. РўСЂСЏР±РІР° РґР° имате пусната JavaScript поддръжка, Р·Р° РґР° РіРѕ видите. и Фейбук: Е.Арнаудов Служебен Профил. Крайният срок за изпращане на творбите е 30 август 2020. 

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...