Бард събира фенове Окуджава в Бургас, ще пее с публиката

Печат
Категория: Музи Създадена на Неделя, 21 Юни 2020 Написана от BurgasArt
Песни като „Десятый наш десатний батальон“, „Ваше благородие“ и „Молитвата на Франсуа Вийон“ на руския бард ще изпълнява Милен Тотев
Най-добрият интерпретатор на Булат Окуджава у нас Милен Тотев ще събере почитателите на великия руски бард в Бургас. 
Акустичен концерт от песни на знаменития руски поет и бард Булат Ш. Окуджава в изпълнение на Милен Тотев се организира от Галерия „Богориди“ /"Gallery Bogoridi" Бургас/Арт Център Богориди- Бургас/ на 12 юли 2020 г. от 18,00 часа в залата на галерията. 
Водещ ще е председателят на Клуб Соотечественник Община Несебър Виктор Иванов. Местата са ограничени, обявиха организаторите. 
Входът е 8 лева. 
„В програмата съм включил най-популярните песни на знаменития руски бард, за да може публиката да пее заедно с мен. Концертът е от поредицата ми на територията на Южното Черноморие в памет на Окуджава, който ни напусна на 12 юни 1997 г.“, сподели пред  репортер на BurgasArt Милен Тотев.
Председателят на Руски клуб „Соотечественник“ в Община Несебър Виктор Иванов ще представи пред публиката любопитни данни от биографията на знаменития руски поет и бард.
Публиката ще пее заедно с българския Окуджава песни като "Молитвата на Франсуа Вийон", „Славу женщине моей“, „Песенка о моей жизни“, „Союз друзей“, „О Володе Высоцком“, „Ваше благородие“ и „Десятый наш десатний батальон“.
Поканени са представители на всички руски клубове в района.
 

Коментари