65 вида извънземни идвали на Земята (ВИДЕО)

Печат
Категория: Любопитно Създадена на Вторник, 06 Април 2021 Написана от BurgasArt
Някои са високи 15 сантиметра и приличат на елфи, а други са великани, разкри проф. Лъчезар Филипов
 
Хората, които са виждали извънземни, говорят за 65 типа. Някои били 15-сантиметрови като елфи, има и три-четириметрови великани, каза наскоро в предаването „Знаците“ по ВТК проф. Лъчезар Филипов.  
 
Сред пришълците от Космоса има и антропогенни, и приличащи на рептили, добавя той.
 
Водещата на „Знаците“ по ВТК Ива Сапунджиева пък изтъкна, че бившият дългогодишен ръководител на израелската програма за космическа сигурност проф. Хаим Ешед е разкрил, че съществува „Галактическа федерация“, а страни като неговата и САЩ са в контакт с извънземните. Според Ешед, базата им била под повърхността на Марс.
 
„Това го говореше навремето и покойния уфиолог Стамен Стаменов. Не съм фен на тази история, но има логика, че цивилизациите, които са на високо ниво, хвърчат около нас“, коментира проф. Филипов.
 
„Ние виждаме триъгълници, летящи чинии, цилиндрични като бонбони тик-так бонбончетата излизащи от океана. Разбираме, че става въпрос за различни типове цивилизации, които летят около нас“, добавя той.
 
„В историческите рисунки виждаме чудовища, приличащи на хора. Ако това е вярно, то тези, които летят в Космоса, имат някаква организация. Трябва управление на движението. Нужни са правила, за да не се избият“, коментира ученият, който е един от ръководителите на Института по космически изследвания към БАН. 
 
„Има открити подземни тунели. Един от изводите на пентагоновска комисия, която е харчила по 25 млн. долара годишно, е че те са търсили с методи на военноморския флот тунели и пещери под морето. Те са наблюдавали излитането на летящи чинии от океана. Явно имат бази под водата“, добавя той.
 
„През 1947 г. американците решили да правят експедиция до Антарктида. Тогава, наближавайки бреговете, са атакувани от летящи чинии. Има големи загуби на хора и на техника“, припомня проф. Филипов. 
 
 

Коментари