Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 01 Март 2021 Написана от BurgasArt

Водещият прекръсти Даниела Георгиева от Бургас на Десислава и вместо фланелка учителката на Мария Бакалова от НУМСИ поиска мартеница

Водещият на „Здравей, България“ по Нова телевизия Виктор Николаев ще трябва да купи мартеница на учителка от Бургас по актьорско майсторство, защото сгафи в ефир. Прието е за кръщение да е купува дреха, но вместо фланелка, може да ми подариш мартеница, каза Даниела Георгиева, след като Николаев я „прекръсти“ на Десислава.

Мария Бакалова свирила на флейта, учителите й от Бургас във възторг

В интервюто за сутрешното предаване учителката от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ каза, че цяла България трябва да се гордее с Мария Бакалова, която бе номинирана за „Златен глобус“.

Даниела Георгиева разкри, че талантливата й ученичка се отличавала от другите със светлината, която излъчвала. Мария Бакалова е винаги усмихната, лъчезарна и пълна с енергия, разказва учителката й от Бургас.

Още като я видиш, някак си те обгръща нейното сияние, добави тя.

Мария Бакалова без Златен глобус

По думите й номинираната за „Златен глобус“ българска актриса по нищо не се отличава от най-известните звезди в световното кино.

„Ролята й е рискова. Не знам коя актриса на 24 години би поела такъв риск и да я изпълни блестящо“, коментира учителката от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...