Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 01 Март 2021 Написана от BurgasArt
Единствено тя е получила пълна шестица на матурата по български език, каза бившата шефка на НУМСИ Юлия Ненова

Мария Бакалова има не само артистичен, но и музикален талант. Номинираната за „Златен глобус“ актриса от Бургас е свирила на флейта преди да открият в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ специалност актьорско майсторство, разкри бившата директорка на Музикалното училище Юлия Ненова.

 
Пред бТВ тя каза, че от първия момент Мери се е отличила с нейната чувствителност. Пеела също толкова добре, но още от прогимназията се разбрало, че носи някаква друга същност, а именно – артистична. Театралната специалност вече беше открита в училището и никой не се съмняваше, че там е нейното място, добавя Ненова. 
 
Тя разкри, че единствено Мария Бакалова е получила пълна шестица на матурата по български език и литература. 
 
 
Режисьорът Симеон Димитров, който е първият преподавател по актьорско майсторство на талантливата бургазлийка, я определи като бялата лястовица в българското кино. Тя била готова за голямата сцена още тогава и за разлика от проф. Допчев, Димитров изобщо не е изненадан от успеха на своята талантлива възпитаничка. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...