Печат
Категория: Създадена на Вторник, 02 Септември 2014 Написана от BurgasArt

Продуцентският център представят книгите и песните й в Несебър през октомври

Поетесата с китара Татяна Йотова разчувства почитателите на изпятата поезия с нежния си глас и с песните си "Цвете не ми подари" и „Когато нищо не е същото“, които изпълни на „Охлюва“. С тях тя се представи в концерта „Песента на барда“ на фестивала „Солени ветрове“. Очарована от блестящото изпълнение, Наталия Матвеева от Продуцентки център „Славянски орден“ излезе на сцената и подари приз.

Руската писателка сподели, че е много развълнувана заради великолепната поезия и хубавата музика. Затова д-р Матвеева пое ангажимента заедно с колегите си от „Славянски орден“ да представи стихосбирките на обичаната от всички Татяна Йотова, нейните стихове и прекрасните й песни през октомври в Несебър. 

В концерта „Кучешата вахта“ Йотова очарова бургаската публика с песента си „Квадратчето“.

Колетите от сайта „БургасПлюс“, възхитени от изпълнението на „Моите токчета“, обявиха по време на представянето на романа „Необикновеното пътуване на Инифъл” на Даниела Ангелова, че на 14 септември ще представят 11-та й книга „Извор с очи на дете“.

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...