Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 18 Юли 2019 Написана от BurgasArt

Заедно с големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще разкрием и още театрални загадки, обявиха от „Арт ателие”
„Актрисата“ несъмнено е театралното събитие за годината и се играе във всички градове в България при изключителен зрителски интерес и билети на „търси се“. Така ще бъде и в Бургас тави вечер в прохладния салон на Операта.
На Стефан Данаилов ще партнират Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Павел Иванов. Режисьор е Росица Обрешкова а музиката е специално написана от Иван Лечев.

Маруся Русева и „Арт ателие” , като организатор на театралната постановка „ Актрисата” и организаторите на изложбата „ Тутанкамон” , правят жест към почитателите на театъра. Всеки ,който закупи билет за премиерата на „ Актрисата” , която ще бъде на 18 юли от 19ч на сцената на операта ,ще може да закупи билет за изложбата на супер преференциална цена от 11лв . за изложбата. Тези, които вече са закупили билети за театъра ,могат да се възползват от промоцията в деня на постановката, показвайки своя билет на касата.
„Актрисата“ на много награждавания и шумно аплодиран по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лилия Мартин, в чиято „кожа“ влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си. Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота й мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има? Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще разкрием и още театрални загадки, най-важната от които е: колко силна е магията на театъра!
ПРЕМИЕРАТА НА СПЕКТАКЪЛА ЩЕ БЪДЕ НА 18 ЮЛИ ОТ 19Ч НА СЦЕНАТА НА ОПЕРАТА.
БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСА „ ЧАСОВНИКА” /пред хотел България /.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ.0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА - организатор „ Арт ателие”                

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...