Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 26 Ноември 2018 Написана от BurgasArt

Ралица Паскалева – актриса, по-известна на широката публика, като д-р Стилянова от сериала „Откраднат живот“, ще е гост в „Академия за млади дами“ към Зонта клуб Бургас, съобщи адвокат Златомира Карагеоргиева-Мострова.
Младата, талантлива и очарователна Ралица ще говори за това какво дава, но и какво взима известността. Макар да е бленувана от мнозина, понякога тя се превръща в бреме.

Каква е д-р Стилянова в ежедневието си, от какво се е лишила, за да има бляскавата си кариера, как се справя с медийният интерес и какво точно е нужно, за да успяваш в киното са само малка част от въпросите, които ще имате възможност да зададете на 28.11.2018 г. (сряда ) от 19:00 часа в Културен център морско казино. Входът е свободен.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...