Печат
Категория: Създадена на Петък, 04 Май 2018 Написана от BurgasArt

„Срещи с българската гордост“ има една чиста и единствена цел – да предостави на челядта училищна и бъдеще родно възможността за запознаване и близък контакт с наши достойни сънародници, чиито постижения и сбъднати мечти са факт. Това сподели идеологът и инициатор на проекта Иван Апостолов.

Във време, когато едни бездушни предатели се кланят като пред божества на разни джендъри в Брюксел и Вашингтон и стриктно изпълняват доктрината им за потъпкване на стойностното, за опростачването на нацията, един български учител намери начин да се противопостави на системата, да спре „месомелачката“ и изтичането на мозъци.

 Неговата идея е да покаже, че освен рекламираните от медиите на Пеевски мутри и простакеси от т.нар. елит, в милата ни родина има и достойни творци. Какъв по-хубав пример за сбъдване на мечти може да даде учителят по изобразително изкуство Иван Апостолов на своите възпитаници от това да ги срещне с някои от най-добрите поети, музиканти, художници и артисти!?

„Имаме личности креативни и можещи! Нека срещнем с тях една истинска и силна България!“, споделя инициаторът на проекта „Срещи с българската гордост“. 

Приятелите му го наричат „sir John”, а Ангел Хаджипопгеоригиев сподели пред репортер на в. „Компас“, че с него са от една кръвна, пардон, духовна група. Учителят Апостолов е голям патриот, ерудиран е и има много добро чувство за хумор, добавя писателят.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...