Печат
Категория: Създадена на Събота, 07 Април 2018 Написана от BurgasArt

Тя беше много харесвана от мъжката част на попа и рока в нашия бранш, аз не съм бил чак толкова харесван, шегува се бургазлията

Щом работим заедно и гледаме в една посока, което не е шега работа и то в тази професия, значи има някаква любов помежду ни. Това казаха в „Тази събота“ по бТВ Вили и Краси Гюлмезови.
Техният дует е един от най-обичаните и благодарение на тях на Велика събота започваме деня с песен и с усмивка на уста, каза репортерът Поли Гергушева.

Ние не сме много традиционалисти – всеки сам се оправя, когато е гладен, признава Виолета. „Рядко се събираме четиримата на масата с децата. Иначе с него обедите ни са общо начало“, добавя тя.
Когато се съберем пък заедно на масата е много хубаво, посочва Краси. „Даже имаме традиция – почти всяка неделя аз отивам до някой от моловете да си поговорим с децата, да се видим – те са студенти последна година и двамата и е много мило“, уточнява той.

Като дете Краси най обичал попарата, а Вили – баниците на майка си с кисело зеле.
Двамата са женени от 30 години.

Красимир и Виолета Гюлмезови от Дует Шик: Казваме си „Не мога без теб“ непрекъснато

„Наскоро Вили сподели в разговор, че не съм го правил никога – да ? подарявам подаръци или изненади. Но тази година юли месец правим 30 години брак и това е достатъчно – че сме толкова време заедно, с две деца, а и щом работим заедно и гледаме в една посока, което не е шега работа и то в тази професия, значи има някаква любов помежду ни“, обяснява Краси.
„Ако не беше той, ако не се бяхме събрали, аз отдавна щях да съм спряла да пея и да съм се оттеглила от този бизнес – признава Вили. „Но той пишеше всичко и на мен ми оставаше само да изляза на сцената с него. А аз съм била галеничка на съдбата покрай него. Иначе семейството – успявали сме да балансираме“, добавя тя.
Трудно беше, Вили беше много харесвана от мъжката част на попа и рока в нашия бранш, аз не съм бил чак толкова харесван, шегува се Краси.
„Ако има песен, с която да опишат брака си, за Вили това е „Аз просто те обичам“. Тя е по едно стихотворение на Дочка Банева. Тези думички са за една любов, просто за една любов – добра или лоша. Това е моята песен“, казва Вили.
За Краси песента е „Обич“ – първата, с която започват през 1991 г.
Тази година, освен че е юбилейна за брака им, двамата празнуват още 45 години на група „Тоника“ и 35 години група „Домино“. Поводите си заслужават концерт и той ще е на 14 април в зала „Арена Армеец“.

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...