Печат
Категория: Създадена на Събота, 30 Декември 2017 Написана от BurgasArt

През 2018-та нека да сме радостни и да се обичаме, пожела певицата
Едно детенце на година и половина ми е в сърцето. Това каза Тони Димитрова след като репортерът Лора Стаматис я пита коя е нейната кауза. Певицата разказа пред камерата на бТВ как на 17 декември е пяла за малката Велина, която страда от хидроцефалия. Момичето вече е оперирано в Турция.

„Концертът беше в неделя и валеше. Казах си „кой ли ще дойде“, но залата беше препълнена и най-хубавото беше, че парите за операцията му в Турция вече бяха събрани. Нужни са още средства за продължаване на лечението. Обичаме да повтаряме, че завистта няма почивен ден. Тогава обаче си казах, че доброто няма почивен ден. Залата бе пълна с добро“, добавя бургаската певица.
Тя сподели, че на Нова година няма какво друго да прави, освен да работи.
„Само през 1999 срещу 2000 г. си бях у дома, защото тогава родих дъщеря си. Не мога да си представя да съм по пантофи на Нова година или да отида на ресторант. Сигурно нещо изкривено има при мен“, добавя Тони.
Тя сподели, че вече няма време да реди пъзели.
На въпроса дали е успяла да нареди пъзела на своя живот, тя отговори, че продължава да го реди. Понякога се объркват парченцата и става една главоблъсканица, добавя певицата. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...