Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 19 Септември 2013 Написана от BurgasArt

500 бройки от книгата на бургаския Робинзон за приключенията му на островите от Малайския архипелаг вече са продадени

Димитър МИШЕВ - в. "Компас"

Андрей Eдрев ще представи “Островът” в Бургас на 20 септември. Премиерата на книгата ще е в изложбената зала на Дружество на бургаските художници на “Александровска” 22. Събитието е с начален час 19:30, съобщи за “Компас” авторът. 

Интересът към “Островът” и бургаския Робинзон е огромен. Продадени са вече около 500 екземпляра от книгата, която още мирише на мастило. Заради алчността на българските издателства, които искат между 50 и 60% от приходите, героят от  “Островът на изкушението” предпочита да не я разпространява в книжарниците. Въпреки това обаче тя е рекордьор по продажби. 

 Авторът снима и двусериен филм, който ще е със същото име като книгата. 

 Купете си “Островът” и за мен ще бъде истинско удоволствие да напиша посвещение на приятел, добавя Андерей Едрев.

В книгата за вълнуващите си приключения, за екзотичните острови, на които досега не бе стъпвал бял човек, синеокият изкусител разказва за бягството си от цивилизацията, за красивите момичета от Рая, наречен Бали, за страстта си по риболова в дълбините на Индийския океан, за свободата и за раните, които не заздравяват.

Миналата седмица в разговор с Павел Владимиров от Нова телевизия той сподели, че му се е наложило да се лекува с чесън и презервативи, защото заради сървайвъра, който си спретнал, кожата му изтъняла и от най-хилавия комар се получавали ужасни рани. С презервативите той си превързвал раните, защото прекарвал повече време в океана, отколкото на сушата.

Андрей Едрев вече си е взел земя на остров Рундума под наем за 30 години и се надява там да построи свой дом. 

Срещата с бургаския Робинзон и “Островът” е в петък в галерията на ул. “Александровска” 22 от 19:30 часа. 


Авторът награждава читател, води го на острова

Един от читателите на “Островът” ще има шанса да пътува до Индонезия и да гостува две седмици на Андрей Едрев. Щастливецът ще бъде избран с помощта на жребий.

“Всяка книга е поименна. Имам името, адреса и телефона на всеки от моите читатели”, сподели пред репортер на “Компас” авторът на пътеписа.

Кой ще гостува на бургаския Робинзон ще стане ясно скоро. 

Билетът до Рая, наречен Индонезия, е с цената на една книга, която може да поучите днес с автограф от Андрей Едрев. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...