Печат
Категория: Създадена на Събота, 11 Април 2015 Написана от BurgasArt

Естрадната икона ще участва в концерта, който посланикът на италианската песен в Източна Европа Димитър Йосифов организира за 80-годишния си юбилей

Йорданка Христова се завърна от Карибите и веднага се зае с приготовленията за Великден. 

„Вече съм си у дома, но в събота ще си боядисвам яйцата. Закъснях малко, но донесох слънце и топлина“, похвали се естрадната икона на приятели във Фейсбук. Тя не пропусна да сподели на стената си в социалната мрежа, че ни обича и желае на всички светли празници.

На снимките, които изисканата, лъчезарна и добра певица е пуснала в Интернет, може да се види как тя се усмихва от топлите плажове на Хуан Долио и Санто Доминго, радвайки се на красотата, карибското слънце и поредно изгаряне. Най-обичаната българска певица не пропусна и да се срещне с приятели в Хавана. Освен Острова на свободата, националните медии съобщиха, че е посетила и САЩ, където живее по-голямата и? сестра.

Още с пристигането си в България обаче, Йорданка Христова бе неприятно изненадана от незнаен "журналист" от жълт парцал, който си измисли невероятни истории за нея.

„Уредил ми е пластичен хирург, който не познавам... да си изглади мозъка, нали! Аз нямам нужда!!!“, сподели певицата, която е имала над 3500 концертни участия в над 40 страни на света.

Сега тя се подготвя за участието си в “Вечер на италианската песен”, който Димитър Йосифов организира за 80-годишния си юбилей. 

Певецът, който преди няколко години получи в Сан Ремо приз “Мирта Габарди” - като “посланик на италианската песен в България и Източна Европа”, е поканил и Михаил Йончев, Маргарита Хранова и др., съобщава в. „24 часа“. Спектакълът ще е в Музикалния театър в София на 26 април.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...