Печат
Категория: Създадена на Събота, 19 Май 2018 Написана от BurgasArt

След множество успехи в рисуването на артисти и модели, той има възможност да продължи образованието си в престижни университети

Художникът-икономист от Търговската гимназия Велин Георгиев е сред най-успелите и талантливи представители на випуск ’99.

Младият творец, който е по известен вече като Vexy, е засичан в компанията на хора от родния шоубизнес. Той е в близки приятелски отношения с изгряващата музикална звезда Десита, а неотдавна беше видян в бургаска дискотека в компанията на поп певицата Тита.

 Макар, че не спира да се забавлява и да рисува, младежът завършва Търговската гимназия с отличен успех.

След множество успехи в рисуването на артисти и модели, Векси има възможност да продължи образованието си в университети във Варна и София. След това планува магистратура в чужбина.

Талантливият абитуриент се надява да бъде забелязан от музикалната икона Риана и да работи с още световни лейбъли.

Американската реалити икона и модел Кайли Дженър, Михаела Филева, Галена, Гери-Никол, Емил Конрад и др. са вече сред почитателите му. Кайли дори публикува интервю с него в сайта си.

Световната рекламна индустрия проявява интерес към него. Възложена му е поръчка от австралийски бранд, от който семейство Кардашиян поръчват възглавниците си.

Талантливият младеж сподели, че след като Кайли Дженър публикувала интервюто и рисунките му в сайта си, от бранда се свързали с него и му отправили предложение, което нямало как да откаже. Направихме лимитирана серия възглавници с ликовете на сестрите Кардашиян/Дженър, които скоро ще им бъдат изпратени, сподели той наскоро.

Според него талантът е важен за успеха, но по-съществена роля за постиженията имат труда и постоянството.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...