Печат
Категория: Създадена на Събота, 06 Юли 2019 Написана от BurgasArt

Бъдете позитивни, защото в противен случай храните някои други сили от Астрала, съветва авторът на „Close Encounters on Capitol Hill” и „Encounters in Washington D.C.

/Интервю на Невена Ненова с писателя езотерик/

Душите са в капан на матрицата. Архонти се опитват да ги заробват и да ги принудят да се прераждат. Това каза в ексклузивно интервю за в. „Компас“ авторът на „Close Encounters on Capitol Hill” и „Encounters in Washington D.C.” Ръбърт Стейнли, който е сред най-известните теоретици за живота в Астралния свят.
Според него Архонтите са господари на цикъла на реинкарнация - прераждане и при всяка смърт те прекарват душата през тунел със светлина в края. В него се вижда човешкия живот като на филмова лента, подчертават се негативните изживявания от този живот като по този начин Архонтите искат да имат предпоставки да убедят душата да подпише договор с тях за реинкарнация за „отработване“ на негативната карма.
Всъщност Архонтите са отговорниците за този цикъл за прераждането на души на земята. Идеята е душите да се държат около Земята и да се прераждат отново и отново като генератори на негативна енергия в слествие на трудностите с които се сблъскват при земния си живот. С тази негативна енергия се хранят и задвижват други сили на които ние човеците сме им необходими за тази работа, това поне твърдите вие във всичките ваши интервюта които съм изгледал.
Ръбърт Стейнли е роден през 1959 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Той е израснал в Малибу и през 2008 г. се премества в Англия със съпругата си и сина си. През 2015 г. пък заминава със семейството си за Азия. Известен е и като фотограф, и като композитор.

 

-Г-н Сейнли, следя с интерес вашите интервюта, предавания и книги...

-Удоволствието е мое.
-Посещавам някои от лекциите на т.нар Розенкройцери. Не знам дали някога сте имали възможност да прочетете някои от техните книги и особено тези, написани от Jan Van Raikenborg. Но много неща са просто извън този свят. Те са писани в такъв висок стил, че буквално трябва няколко пъти да четете това...
-Да, трябва да четете нещата няколко пъти и да ги осмисляте.
-Имам чувството, че Розенкройцерите и някои сили, свързани със тях, подготвят света за нова форма на религия, основана на историята на Христос. Говори се все пак за нова световна религия.
-Има много версии за нова религия базирани на учението за Христос.
-В центъра на учението им всичко се базира за кръста, и за цъфналата по средата роза. Кръстът е разгъвка на куба, а за тази фигура се твърди че е символ на нашата материална реалност.
-Това е една версия на нещата ...
-Най-удивителната част по време на лекцията на Розенкройцерите е показването непрекъснато на масонски символи на пентаграми, кубове, кръстове с рози, окото на Хор и други символи, които съм виждала в книгите на Давид Айк. Знаем, че някои розенкройцери в САЩ са и окултисти, точно като при масонството.
-Това е част от една и съща група сили работещи с масоните
-А кой стои зад розенкройцерите? Те казват, че тяхното учение се основава на гнозиса, идващ от древността. Но въпросът е каква е целта на Гнозис и откъде идва тази дума.
–GNOSIS означава знание от опита. Това е гностична книга на откровенията: https://thegodabovegod.com/wp-content/uploads/2016/12/Jehovah-Unmasked.pdf
-Бях много впечатлена от едно от вашите интервюта, където говорихте за Архонтите. В едно от тях твърдите, че те са господарите на цикъла на реинкарнация. Те прекарват душата през тунел със светлина в края и така тя вижда своя живот като на филмова лента, като се подчертават негативните изживявания и по този начин Архонтите искат да имат предпоставки да ни убедят да подпишем договор с тях за реинкарнация за „отработване“ на негативната карма.
-Това е така по отношение на Архонтите, това е тяхната роля на Земята. Целта им е да вкарват душата отново и отново в цикъла на смърт и прераждане на Земята. Всъщност Архонтите са отговорниците за този цикъл за прераждането на души на земята. Идеята е душите да се държат около Земята и да се прераждат отново и отново като генератори на негативна енергия
-В едно интервю обаче изтъкнахте, че душата не е длъжна да подписва договор с Архонтите, а трябва да търси дупка- пролука в мрежата, която заобикаля Земята. Тя има право да се реинкарнира на друга планета например, в друго измерение, в друга звездна система. Това ясно се вижда в древните текстове, но за тези Архонти в наши дни не се говори.
-Да това е сравнително точна представа.
-Земята е една голяма лаборатория за животински и растителни видове както и човешки раси, които са сложени да съжителстват заедно на една планета и това е също част от този експеримент. Той се нарича социален експеримент където се обследват тези взаимовръзки между човека- Homo Sapiens- Sapiens и другите видове живот на Земята.
- Да това е така. Бог Енки (б.а. владетелят според шумерите на Земята, най-важният месопотамски бог на дъжда и водата) е трябвало да създаде работник за Земята, който да е адекватен за нейните условия и гравитация, но е било нужно и да бъде достатъчно интелигентен, за да се справя сам и да еволюира в своето познание. За това Енки е дал част от своето собствено ДНК, за да успее проекта. В предните си опити са били доста неуспешни защото новополучения човек не е можел да се справя дори с инструментите си. Енки всъщност е Архонт, който е трябвало да създаде тяло за физическият човек за да го впрегне в работа по определени проекти на Архонтите и други извънземни за извличане на полезни изкопаеми от Земята.
-Излиза, че човешките души сме в капан около Земята...
-Възможно е Вселената да не е каквато я познаваме, не душата а тялото е създадено от Енки и неговите ангели.
-А защо те поставят на душата т.нар. печатът на забравата? Защо трябва да забравяме след всеки цикъл на смъртта?
-Логично е - това е, за да имат контрол над нашите души със всички средства. За тях е по-добре човекът да не помни предни животи - за това му се слагат печат на забравата след всяка смърт. В противен случай душите ще искат да напуснат матрицата, няма да подписват договори и така Архонтите най-накрая ще останат сами.
-Когато се поставя печата след смъртта и тунела или незабавно преди въплъщението?
-Не съм сигурен.
-Четох „Книгата за мъртвите“, която е много стара. Писана е от Тот - син на Птах / Енки.
-Тази книга има закодирана информация за посветените, не е за общата публика и за това трудно ще бъде разбрана.
-В нея книга казват, че общото време, в което душата остава в отвъдното, е около 7 седмици преди своята инкарнация.
-Никой не знае със сигурност. Не се знае дали копията от тази книга са истинските.
-Душата преминава през различни предизвикателства, докато реши или не бъде принудена отново да се прероди, за да плати за някои грехове от предишния живот.
-Да сърцето е претеглено спрямо лекото перо... С една дума душата е впримчена отново да се инкарнира. Душите всъщност никога не напускат матрицата, това горе след смъртта е просто една друга задържаща чакалня.
-Има ли начин, по който да се избегнат Архонтите след смъртта, докато човека още не е умрял и е във физическото си тяло? Да знам вашите твърдения от Интервюто, докато си на Земята:
Бъди Спокоен!
Бъди мил и любезен!
Бъди креативен!
Бъди свързан!

-Да, точно така е, но е важно и да бъдеш смел! Искай и ще намериш! Почукай и ще ти бъде отворено! Когато сте спокойни и креативни, радостни от нещо енергията на вашето поле е в резонанс, а архонтите се хранят от това, което е в дисонанс и не е балансирано, и е негативно. Така, че каквото и да ви се случва бъдете позитивни, защото в противен случай храните някои други сили.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...