Печат
Категория: Създадена на Неделя, 06 Януари 2019 Написана от BurgasArt

Дават му се четири мандата, за да си завърши мисията и морския град да стане още по-хубав, казва чудотворката от Златица

Протести и скандални разкрития ще има и през 2019-а. Те ще доведат до нови министерски оставки. Ще се промени и отношението на управляващите към хората. Въпреки протестите обаче този път премиерът Бойко Борисов ще си изкара мандата докрай. Това каза в ексклузивно интервю за новогодишния брой на в. „Компас“ Станка Ангелова, която е сред най-известните ясновидки в България. Дни преди Коледа тя бе в Бургас, за да помага на хората, които се нуждаят от съветите й.

Бъдещето е като прочетен вестник за нея. Дамата, която е и автор на книгата "Съдбата - карма или магия", има феноменалната способност да предсказва събития, които се случват след дни, месеци или години. Тя е и психолог.
Популярността на Станка Ангелова е огромна още отпреди 1989 г., като нашумя с предсказанията си, че Корнелия Нинова ще оглави Коалиция за България, че партията на Бареков бързо ще напусне политическата сцена. Предсказа и други събития в политическия и икономическия живот на България. Пред наш репортер преди десетина години, когато Максим Стависки предизвиква тежка катастрофа край Приморско и девойката Мануела Горсова изпада в кома, Ангелова предсказа, че световният шампион по фигурно пързаляне няма да лежи в затвора. Прогнозата й се оказа точна. Тя предсказа точно и протестите през миналата година, като заяви, че ще има министерски оставки, но те няма да доведат до политическа криза.
52 карти и утайката от кафе са помощните средства, чрез които феноменът вижда какво се е случило или какво предстои да преживеем. Често обаче те не са й нужни, защото Ангелова има способността да “чете” от Акашовите записи. В Божествените летописи, до които феномените като нея имат достъп, всеки индивид е регистриран с делата, които е извършил и с кармата, която трябва да изкупи.
Чудотворката от Златица е открила способността си да вижда бъдещето, да разваля магии и родови проклятия след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения. В Бургас тя идва рядко, но хората, които я чакат за съвет, са стотици. “Всеки идва при мен със своята болка. Света Богородица ми дава сили да се справя с хорската мъка”, признава ясновидката.
Тя споделя, че често се случва да й задават въпроси за бъдещето по телефона.
„Мога да направя контакт, но гадаенето така е много по-трудно отколкото когато човекът е пред мен. Когато виждам очите му, по-лесно навлизам в неговата аура“, обяснява Станка Ангелова.
За всяка земна душа има данни в Акашовите записи, до които тя има достъп. Ако човек е кръстен, тогава и връзката е много по-лесно осъществима, но няма разлика каква религия той изповядва. „За мен и християните, и мюсюлманите са хора с еднакви съдби и проблеми“, споделя ясновидката. „Много пъти съм казвала, Бог е един, важно е как човек го приема“, добавя тя.
Винаги на масата пред нея стои стара икона. „Тя е от 1812 година. Минала е през много ръце. Подарък ми е, за да работя с нея. Иконата ми дава сили“, споделя гадателката.
Тя е известна и като астролог. В сайта й stankaangelova.com Ангелова често публикува седмични хороскопи.
Телефон за контакт: 088 5408779

-С какво 2019-а ще е по-добра от 2018-а?

-Не виждам нещо значимо освен това, че политиците ще получат още един добър урок и ще разберат, че трябва да се променят и да не гледат така на нещата както досега. Ще започнат малко повече да се съобразяват с хората благодарение на протестите през последните месеци на годината. Протестите на майките и на шофьорите, които искаха да се намалят цените на горивата са в основата на промяната, заради която 2019-а ще е по-добра от предходната.
През 2018-а нямаше чужди инвестиции, но през новата година ще има.
-Прогнозирахте, че въпреки протестите Бойко Борисов ще си остане премиер, но ще има министерски оставки. Цените обаче се вдигат от Нова година. Ще успее ли правителството да се задържи на власт, или ще се стигне до предсрочни избори?
-Ще си завърши мандата. Самият той споделя, че е лесно да си подаде оставката, но няма да направи, за да не хвърли държавата в хаос. Ако ще и на инат, този път ще си изкара мандата докрай с доста промени. И през 2019-а ще има министерски оставки. Хората, които са се провинили в нещо, той ги сменя веднага без да се замисли.
-Кметът на Бургас Димитър Николов ще спечели ли нов мандат?
-Дават му се четири мандата. Колко има досега?
-Три...
-Ще бъде преизбран, но ще има силна конкуренция. Захванал се е със значими неща за града и ще иска да ги довърши.
-Ще се намерят ли най-после инвеститори, които да съживят икономиката и да открият нови работни места, или ще продължаваме с 3-4% икономически растеж да разчитаме на еврофондовете и обществените поръчки?
-През 2019-а ще има двама по-значими бизнесмени, които ще се опитат да инвестират в България. Надявам се правителството да им даде шанс. Ако това стане, ще има нови работни места и няма да се разчита само на еврофондовете.
-2018-а не бе никак добра за олигарсите, както и за една кметица, хваната с подкуп. Някои ще посрещнат Нова година в ареста. Ще бъдат ли обаче осъдени през новата година?
-Политическият чадър остава...
- Ще има ли политици в раирани костюми? Може ли да се каже, че 2019-а е годината на справедливостта?
-Лошото е това, че делата се влачат с години и накрая олигарсите и влиятелните политици получават оправдателни присъди. Затова хората губят доверие в системата. Ако става въпрос за някой дребен престъпник, ще продънят ушите на хората за това как се справят с престъпността, как някой кокошкар е осъден, докато тези, които са по върховете, излиза, че са невинни по всички обвинения.
-Жизненият стандарт на българите ще се повиши ли, или децата на България ще продължават да се изнасят в чужбина веднага след като завършат училище?
-Малко ще се повиши, но потокът от българи към западните страни няма да спре. За съжаление течът към чужбина ще продължава докато в България не се повишат доходите на хората. Наскоро в едно телевизионно интервю ме питаха дали ако се намали цената на тока, ще има такова замърсяване на въздуха. Отговорих, че не трябва да се намаля цената, а да се повишат заплатите на хората, за да имат остатъчни доходи и да могат да си посрещат всички нужди. Навсякъде има и много бедни, и много богати, но тук процентът на хората, които не могат да си посрещат нуждите, е много по-голям.
-2018-а бе и година на чумата. Много сълзи проляха фермерите. Ще продължи ли изтребването на добитъка в Странджа и обезлюдяването на българските села?
-2019-а няма да има поголовно избиване на животни, но сушата ще е голяма.
-Природни катаклизми ще има ли?
-Да, но Господ ще ни пощади и няма да са толкова страшни както в други страни.
-Кога отново ще сте в Бургас?
-Може би в средата на януари.
-Какво бихте пожелали на читателите ни?
-Да са живи и здрави! Когато виждат, че управляващите не правят това, което трябва в името на народа, да не мълчат! Да са по-борбени! Да си отстояват правата!
 

 

Европейският съюз няма да се разпадне след Брекзит, както се тръби. Англия излиза от общността, но други страни ще се присъединят. Стремежът на Макрон и Франция да излязат на предна позиция, няма да даде резултат. Германия остава водеща. В България пък еврото няма да се въведе скоро. Това са част от прогнозите на ясновидката Станка Ангелова, публикувани в сайта й.
„Американският президент Доналд Тръмп много говори, а после отстъпва. Нещата не стават така, както ги казва. Ще се съобразява реално и с Русия, и с Европейския съюз, с Китай, с Корея и т.н.“, прогнозира ясновидката.
„Ердоган пък ще продължи добрата и толерантна политика към България, ще поддържа добри отношения, ще търсим общ език. Правилна е политиката, която водят турският президент и Бойко Борисов за добри отношения“, коментира Ангелова.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...