Печат
Категория: Създадена на Четвъртък, 01 Февруари 2018 Написана от BurgasArt

Не си правете олтар от вестникарски изрезки за анорексични „красавици“ или напомпани батки, животът на килограм ви отдалечава от щастието, казва екологът на човешката душа
Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената, която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души.

 Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчуг по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.
Освен медицина, графиня Катерина Билай е завършила Международната академия по психо-енерго-сугестивни науки в Лондон и приема степента „Доктор“. Във Вашингтон пък е преминала програма за проверка на енергията, с която работи и до днес.
Телефон за връзка: 0888 752521

-Две дами докоснаха сърцата на много българи тези дни. Едната сподели, че веднага след пожара в Брястовец, при който изгоря къщата и цялото й имущество, но оцеляла само една икона, влязла в църквата, за да благодари на Бог, че са живи и здрави тя и трите й деца. Другата пък разказа как е попаднала в капана на хранителните разстройства заради липсата на любов...
-Изпитанията, които съдбата им е поднесла, са трудни, но в единия случай имаме майка, която е осъзнала, че няма по-голямо богатство в живота от здравето и децата й, а в другия – млада дама, която търси своето място в света. Човек може да загуби материалните си придобивки и пак да е щастлив, но ако остане без любов – губи всичко.
-Тази млада дама обаче вече е учителка. Тя е успяла да се справи с хранителното разстройство, започнала е да споделя и е открила любовта. Загрижена е обаче за своите ученици, които гладуват, обзети от манията за красота. Какво трябва да се направи, за да спасят децата ни от този капан?
-Като начало могат да спрат да вярват на измишльотините, че само слабата жена може да е красива, успяла и щастлива. Медиите имат вина, че рекламират всевъзможните диети и анорексични „красавици“. Хората, които търсят своето място в света, си мислят, че ако приличат на тях, ще са желани и щастливи. Лъжат се, животът на килограм ги тласка в обратната посока. Страхът да не качат някой грам ги заробва. Решението е просто – трябва да осъзнаят потребностите на душата и да спрат да се страхуват! Както казва един мъдър тибетски монах: „проблемите на хората се намират само в техните глави“.
-Учителката Лиляна Иванова споделя, че когато била 13-годишна, си направила нещо като олтар с изрезки от вестници и тогава си е мислила, че слабите жени са уверени и щастливи. Сега вижда себе си в своите ученици и иска да ги спаси от манията за красота. Момчетата искат да са като напомпаните батки от списанията, а момичетата -слаби като анорексичните „мадони“ от кориците. Обречена ли е тази битка срещу „Барби“-модела?
-Не. След като Лиляна е успяла да се спаси, ще спаси и учениците си. Има промяна, хората започнаха да осъзнават, че гладът няма да ги направи щастливи. За тези, които още се лутат, нека вземат пример от младата учителка и да не си правят олтар от вестникарски изрезки! Нека не подражават на хубавиците от страниците на жълтите вестници и на юнаците от лъскавите списания, а да помислят за своята роля в живота! Тя със сигурност не е да изглеждат красиви и напомпани, а в това да дават и получават любов, да обичат и да бъдат обичани. Телата си трябва да ги поддържаме, но не забравяйте, че те са само едни обвивка за безсмъртните ни души!
-А барбитата ще отидат в историята?
-Да, и това ще стане, когато родителите се замислят дали искат децата им да намразят телата си, или да растат щастливи в хармония с природата и да носят Бог в душите си.
-Лиляна Иванова казва, че ако задоволим вътрешния си глад, т.е. нуждата от любов, от приемане, да споделяме, посланията да бъдем слаби не могат да ни докоснат. Вие като лекар, психо-енерго-терапевт и доктор по психо-енерго-сугестивни науки какво бихте казали на нейните ученици?
-Да не гладуват, за да имат приятели, а да обичат, за да бъдат обичани! Те ще бъдат по-харесвани не ако си намажат лицата с грим и гладуват до припадък, а ако станат личности с богата култура и душевност. По-лесно е да си сложиш маската или да напомпаш мускулите, от това да си изпълняваш мисията, заради която си се родил...
-А всеки ли е дошъл на този свят с мисия?
-Да, естествено.
-Но няма вълшебно хапче, което да ни спаси от хранителните разстройства и страха да не надебелеем и да бъдем отхвърлени...
-Как да няма? А какво е вярата? Ние сме това, което са нашите мисли. Спомнете се за жената от Брястовец, която след като е загубила дома си, не е рухнала психически, а е отишла в храма, за да благодари на Бог за това, че с децата й са живи и здрави!
-Тя сама се грижи за двете си деца. Това е вторият удар в живота на Ваня Николова. Преди осем години е починал съпругът й от мозъчен кръвоизлив. Сега много хора я подкрепят, но защо има толкова мъка в живота й?
-А ако си живеете безгрижно в лукс и душевна слепота, по-щастливи ли ще сте? Ако сте заобиколени от ласкатели, чиято цел е само да печелят на ваш гръб, какво ще научите от този живот? Смисълът е в това да станем по-добри и душите ни да стигнат чисти до нашия Създател. Животът на Земята е като училище. Тук трябва да изкупим кармата си за миналите прегрешения. Вместо това много хора правят злини и греховете им се трупат в сметката и когато ще трябва да си платят дълга, ще съжаляват. Има възмездие и всеки отговаря за своите действия. Всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля.
-А вие имате ли средство срещу наднорменото тегло?
-Причината за наднорменото тегло най-често е наистина в стреса. Дори и да налеете малко повече пищност във формите, бързо ще си свалите излишните килограми, ако имате нормална обмяна на веществата, подходящ режим за хранене и почивка. Обикновено обаче теглото се увеличава като вследствие от други фактори. Повечето от отрицателната енергия се събира в слънчевия сплит. До стомаха има нещо като втори мозък с 1 300 000 нервни клетки. Първите поражения при стрес се чувстват там. После информацията отива в главния мозък, задейства се реакция с всичките последствия за тялото. С безкръвна операция, която извършвам само с ръце мога да отстраня пораженията и да възстановя органите и обмяната на веществата. Добре е дамите в първите дни след това да носят колан, който ще им помогне и да отслабнат.
-И вашият живот не е лесен. След операция на апендикс сте се озовали в моргата и името ви попада в графата на смъртните случаи. Какво преживяхте тогава?
-Душата ми полетя по бял лъч и достигна до една врата, където всичките ми дела бяха ревизирани. Бях спокойна, защото съвестта ми е чиста. Мислех само за четирите ми деца, които оставям на произвола. Освен своите син и дъщеря, гледах като свои двете рожби на моя приятелка, която почина преди време. Загубила бях и своя съпруг при катастрофа.
Докато бях в кома като на кинолента видях дните до моята смърт от раждането, показани ми бяха и всичките девет живота и прераждания и разбрах, че душите ни са създадени с любов и се къпят в светлина само когато напълно безкористно се отдават в името на Бог и на любимия.
В живота ни винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили. Всички сме под контрол и за делата си отговаряме пред нашия Създател. Душите ни, които носят в себе си Божествената искрица, искат да си върнат Рая и тъгуват, когато в този груб материален свят тънат в ада на своите лоши мисли.
-А имаш ли рецепта за това как да се почувстваме по-щастливи?
-Като обърнете гръб на горделивостта, на страха, на лицемерието и ниските страсти. Мили хора, само от вас зависи дали слънцето ще освети пътя ви и ако от съседната уличка ви се усмихне щастието, не го подминавайте с безразличие!
-Съветвате хората да се грижат за душите си вместо за физическите си тела...
-Не. Живеем в материален свят и човек е задължен да се грижи за своето физическо тяло както към дрехите си. По тях посрещат, но по ума изпращат. Ако съвременната Ева не иска да е красива, как нейният Адам да я възприеме като такава? Но освен плътта, която като стара дреха ще свалим, когато дойде часът за кармичната разплата, ние имаме души, по чието благородство Бог ще ни приеме или отпрати. Затова помнете, че освен за външния си вид, трябва да се грижите и за светлината във вашето вътрешно Его, за чистотата на вашите чувства и мисли. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...