Печат
Категория: Създадена на Неделя, 04 Февруари 2018 Написана от BurgasArt

Хората с нестандартна полова идентичност искат да са богове и да променят природата, каза авторът на „Исусови хроники” и „Гняв“
/Интервю на Димитър Мишев с писателя езотерик за в. "Компас"/ 

-Две знакови събития нажежиха страстите в обществото. Вотът на недоверие срещу правителството на корумпирана България не мина, но пък властта бе принудена да отложи процедурата по ратификация на Истанбулската конвенция, която повечето от т.нар. дебили свързват не с насилието над жени, а с „джендър“ утопията. От кой пол са тези, които се опитват да ни я наложат?
-Тези циркове с вотове и оставки Борисов ги разиграва откакто се е качил на трона и всеки средноинтелигентен човек би трябвало предварително да е наясно какъв ще бъде краят на водевила. Отдавна е време българите да осъзнаят елементарния факт, че онези дето седят по креслата на властта, си имат сценарии за всяка ситуация, макар понякога тези сценарии да идват готови от Големия Батко. И също е време да им светне, че всички тези партийки, НПО и прочие структури са машини за корупция и са гнезда на лумпените, смучещи кръвта на трудовите пчелички. За мене цялата тази дандания с вота е още една възможност да се замажат очите и се запушат устите на хората, същевременно още по-здраво бетонирайки ГЕРБ в политическия елит. Поради това за мене втората половина от въпроса е с много по-голяма важност.

Истанбулската конвенция е документ, който разпали страстите и лично аз се радвам, че все още има напълно нормални българи, които застават в защита на децата и семействата си, и срещу този хитро скроен пасквил. С величествената идея, защитаваща уж жените от насилие, са вмъкнати по йезуитски начин текстове, които дават зелена улица на разни същества с „нетрадиционна сексуална ориентация“, „идентичност, основана на пола“, защитават от дискриминация мигранти и вменяват задължително получаване на бежански статут, ако мигрантът е застрашен по някои от цитираните категории, които, разбира се, не са всичките тук, но форматът не позволява да поставям текстове от документа...
-Звучи страшно...
-Всеки може да отвори Конвенцията и да се увери, че има доста обширни точки и параграфи, където изобщо не става дума за насилие срещу жените. Впрочем Наказателният кодекс има ясно изразена позиция относно насилието и то не само срещу жените, така че тази конвенция е напълно ненужна.
-Защо?
-Лично аз нееднократно съм заявявал, че агресията на хората с розови задници и палави езичета е в постоянна ескалация през последните десетилетия и не става въпрос за идеята „равноправие“. Не, тези със „странна сексуалност“ явно са решили да бъдат по-високо от хетеросексуалните „нискоинтелигентни дебили“ и тенденцията бавно пълзи нагоре и напред, напълнила европейските властови структури с безполови и бездетни лидери.
-А вие възприемате ли се като тяхна жертва?
-Във Фейсбук се вихрят яростни дебати, където една обособена групичка защитници на конвенцията нападат всеки, който е прозрял уловките й, както и основната цел на документа. Лично аз бях обиждан по всякакъв възможен начин и провокиран към ответна реакция, защото българският ми темперамент и погнусата ми от подобни „същества“ не ми позволиха да остана безучастен. В отговор на това вече трети ден профилът ми е блокиран, макар и това да не е болка за умиралка. Явно думата “педал“ е страшно обидна и застрашаваща, докато заплахата да бъда физически унищожен „като вредно насекомо“, епитети като „гнусен червей“ и „нискоинтелигентен простак“ са напълно безобидни, може би защото произхождат от тези нежни, крехки и безпомощни същества, които се нуждаят спешно от международен документ за узаконяването на тяхното доминиране в цивилизования свят...
-До какво ще доведе това?
-Съвсем скоро ще бъдем съдени за дискриминация, дори само откажем да се ръкуваме с някоя брадата жена или мъж с гърди. Всеки афроазиатски терорист ще може да заяви, че се самоопределя като жена и затова е преследван в Сирия или някъде другаде, което моментално ще му осигури постоянно пребиваване в Европа, помощи, дом и всичко останало, като независимо от твърденията си той ще си граби и изнасилва бели скандинавки или германки напълно безнаказано. Като отговорен човек с голямо семейство и перманентна гражданска позиция се обявявам срещу Конвенцията, но горчивият ми житейски опит с огромно разочарование ми подсказва, че независимо от всичко, документът ще бъде ратифициран под натиска на ЕС и САЩ. Можем неспокойно да се признаем за победени, защото нещата са необратими както с ислямската инвазия, така и с нашествието на нетрадиционните в полово отношение същества.
-Преди около два месеца въстанахте срещу предателите и простаците, които унищожават българската култура, образование и духовност. Тогава казахте, че управляващите и техните марионетки, които контролират музикалния и книжния пазар, са продажници, които изпълняват чужди заповеди. Ако имахте възможност да ги консултирате като хипнотерапевт, какво бихте им препоръчал?
-Не бих казал, че тези хора имат нужда от психотерапия или психоанализа. Те са си напълно здрави психически и максимално практични в живота, докато при нетрадиционните полово, определено има някакво излизане от адекватността, дадена ни от Създателя. Така че мога да кажа като езотерик, че идва за всеки един момент, в който трябва да застанем срещу своята съвест. И тогава тя ще ни отмери според постъпките. Много пъти сме коментирали думата карма, която не означава съдба, а постъпка и господата, и дамите на властта трябва да се осъзнаят, че не са безсмъртни и възмездието е задължително за абсолютно всеки индивид. В Древния Рим е имало един дворцов служител, който е вървял след поредния Цезар и му е повтарял постоянно: “Не забравяй, че си смъртен!“.
-Духовници заговориха за анатемосване на Борисов и министрите му, а според повечето от православните българи управляващите отново са клекнали пред господарите от Брюксел, които се опитват да унищожат ценностите ни, да разрушат семействата. Основателни ли са страховете ни от „джендър“ революцията?
-Отделни представители на БПЦ не могат да бъдат гласът на Църквата, но не само тя, а и всички останали религии, и деноминации реагираха остро срещу Конвенцията, което лично аз аплодирам. Все пак всеки мислещ човек може да усети желанието на Духовенството да повдигне малко поизгубения авторитет на Църквата, но пък след като това съвпада с интересите на повечето българи, то можем да поздравим БПЦ и да им пожелаем обединение и сплотяване срещу общата опасност, заплашваща с унищожение биологията и морала. Страхове не би трябвало да има, но бдителност и твърда позиция - ДА. Както вече многократно се казва, наистина има реална предпоставка за преобръщане на традиционните представи на обществото по отношение на семейство, морални и етични ценности, както и ролята на двата биологични пола в същото това общество. Все повече семейства живеят и създават деца без да са съчетани с брак и това се забелязва в страните, получили „демокрация“ неотдавна, докато в една Британия, където нравите са доста освободени, младите хора задължително сключват брак и създават по 3-4 деца, разчитайки на традициите, на здравата социална система и това, че детето е най-важната единица в държавата.
-Притесненията на хората не са свързани само с това, че в училищата например може да се наложи да се откриват и „джендър“ тоалетни. Обществото се крепи на любовта между мъжа и жената. Какво ще остане от България, ако тези устои започнат да се рушат?
-Ние, българите, сме страхотни подлизурки и натегачи. Ако някъде се заговори за трети пол и тоалетни, които да го обслужват, то ние моментално почваме да чертаем архитектурните им проекти. Аз имам две внучки и един син тук в Англия, които се учат в различни училища. Влизал съм вече в не по-малко от пет учебни заведения за всички равнища на образование, както и в болници, поликлиники, данъчни администрации и кметства. Никъде няма тоалетни за друг пол, освен за дами и господа и специални такива за инвалиди. България е със затвърдени традиции относно морала и семейството, които обаче полекичка се разпукват поради твърдия натиск от страна на предателите отвътре и недоброжелателите отвън. Нападките, които получих във Фейсбук, ме подбудиха да се поинтересувам от личностите, които ми ги отправят, с предварителната ми нагласа, че са от „нестандартно ориентираните“, което се оказа абсолютно точна преценка, но трагедията идва от другаде. Трагичното е, че някои от тези яростно защитаващи гей-обществата се оказаха педагози, което иде да рече, че в образователната ни система има вече сериозно присъствие на „различни“. Ето от това трябва наистина да се боим, защото когато бях ученик, учителят по физическо опипваше момичетата, уж помагайки им да прескачат козата или да се крепят на гредата, а сега може да се окаже, че опипва момчетата или пък учителка прелъстява по-развитите момичета, които се боят да споделят тези съкровени неща от съвсем тривиален срам. На базата на конвенцията утре могат и в България да разрешат гей-браковете и осиновяването на деца от тях, което моментално ще постави върху чиновете тези деца, които нямат естествено никаква вина, но дават вече съвсем различен облик на микроклимата в социума, наречен „учебен клас“.
-Преди няколко дни Велислава Дърева каза, че в резултат на "джендър" образованието в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите й, оттам всяка година преминават по около 2000 деца. Вие от няколко години живеете в Обединеното кралство. Има ли наистина опасност "джендър"-ите да промият мозъка на децата ни?
-Не знам за такива клиники и малко не разбирам въпроса за „джендър образованието“, защото както вече, казах имам син и две внучки, които учат в Англия и не съм чул да ги образоват „джендър“, защото моментално щях да направя панаир в училището. Половете се изучават по биология като част от общата наука и нека спрат манипулациите, че има специално образоване в хомостил. Нито пък са уволнили някакъв учител в Англия, защото нарекъл момичетата „момичета“. В града, където живея, има училища, които се казват „Училище за момчета“ и „Училище за момичета“, което само по себе си означава много, така че Дърева говори явни глупости. Това за клиниките го приветствам и пожелавам в България да ги има, защото по този начин всеки, който се чувства дискомфортно в пола, с който се е родил може да продължи Бъдещето си като индивид в желаната сексуалност. Това е много по-добре, отколкото да виждаме мъже с рокли и жени , които се бръснат всяка сутрин, та дано им изникне брада.
Мозъците на децата могат да бъдат промити в тази посока само и единствено, ако се допусне включването на темата в образователния процес и разбира се, ако се започне постоянна атака чрез медиите. Разбира се, от голямо значение е половата просвета, но от още по-голямо значение е начинът, по който се поднася на учениците и кой я поднася. Както се оказа вече, че доста „различни“ са действащи преподаватели, то те могат да си правят свои трактовки на информацията, както небезизвестният Емил Джасим тълкува българската история. Ако искаме да оцелеем като народ и биологичен вид, то трябва да се съпротивляваме срещу всяко посегателство върху нашите етично-морални, духовни и традиционни ценности, които са под постоянна атака, но пък са успели да ни запазят като народ през вековете.
-Полът е понятие в биологията, според което група индивиди от даден вид имат възможност за размножаване, чрез специализацията в производството на определен вид полови клетки. “Джендър“ философите се опитват да заменят природата, говорейки за социални роли, но нали човек се ражда с определена мисия. Защо тези, които са избрали да се родят в мъжко тяло, после искат да носят рокли?
-Полът вече стана и социално понятие под давлението на джендър-идеологията, която впрочем е създадена от лесбийката Джудит Бътлър. Тя заявява: „Няма мъже и жени. Полът е фантазия“ и дава невероятна възможност на хомосапиенсите да забравят кои са и каква им е идеята за съществуване. И в контекста на това изречение ми се ще да отбележа явното си дългогодишно вече дивене защо лесбийката се обижда, ако я наречем „лесбийка“, геят се обижда на думата „педераст“, което е абсолютно същото, негърът се сърди на думата „негър“, а циганинът – на думата “циганин“. Защо белият човек не се обижда, ако го нарекат „бял“ и германецът не се дразни на думата „немец“? И на това си чудене бих си отговорил, че става отново дума за хитър по еврейски ход, даващ на всички тези хора възможност да упрекват в расизъм, нетолерантност и хомофобия останалите „нискоинтелигентни простаци“, които не желаят децата им да са с меки китки и да бъдат пребивани и ограбвани от гадно миришещи подобия на хора. Ще повторя по отношение на мъжете в рокли, че лично аз адмирирам всеки с различна сексуална ориентация, който си смени пола и си стане стандартна жена или също такъв мъж. Тогава дори смятам, че може да им се повери възпитаването на осиновено дете, тъй като те биха били също такива родители, като останалите хора. Нищо неправилно от психологическа и общочовешка гледна точка няма в една жена, която е била мъж, но е искала да си бъде жена и е успяла да се осъществи като такава. Дори смятам, че ако това стане с всички „различни“, няма да има нужда от гей-паради и конвенции.
-Някои казват, че на душата й се дават няколко възможни сценария и право на избор какъв да е животът й след инкарнацията на Земята. Така ли е наистина?
-Не съм убеден, че Душата би избрала да е гей в следващото си прераждане, макар и в онези светове критериите да не бъдат съвсем като нашите тука. Както често съм казвал – винаги има поне два пътя, така че персоналният избор е в основата на всяка човешка постъпка. Никой не се ражда гей. Идентификацията на индивида се обособява впоследствие по десетки възможни начини и аз имам също десетки различни примери, но няма как да ги коментираме в това интервю. Тоест, половата идентичност е персонален избор и никой не бива да обвинява когото и да било другиго, освен самия субект, макар да има инцидентни случаи на насилствено приобщаване към тази „общност“, но те са минорен процент. В повечето случаи придобиването на „различна сексуална идентичност“ се извършва по собствено желание поради социалната среда, възпитание в семейството или пресищане с удоволствия, а понякога от чисто любопитство. Откакто светът се върти, е имало сексуални аномалии и всички знаят как древните елини са обичали момченца и как римските императори са общували с двата пола, със сестрите и майките си, но никъде не пише за гей-сватби и осиновяване на деца както и никоя от философските школи не е проповядвала хомосксуализма като нормално състояние. Нямам желание да цитирам Библията, макар в нея да има доста текстове, обособяващи само два пола, както и бичуващи нестандартните сексуални взаимоотношения, но пък ще заявя, че повечето „различни“ открито обявяват тази книга за неактуална и абсолютно се дистанцират от православието, тъй като то им е естествен враг.
-“Вашите управници ви подлагат на духовен и физически геноцид, а Вие спите 365-дневен сън“. Това казахте на заспалия овчи народ, след като „Антилопа“ на Тита се завъртя в ефира, предшествана от „Шушана“. Предателите, чиято мисия е да опростачат нацията, не са ли по-опасни от „джендър“-ите?
-Ако продажниците, толериращи кича и бездарието, унищожават Духовността, то другата категория – „странносексуални“, пък са тръгнали да стават нови Богове и да променят природата, тъй като самите те не могат да се размножават помежду си. Не бих се наел да категоризирам опасностите, защото не мога да подценя нито вътрешната еволюция, нито биологичното ни съществуване, отредено ни от Създателя. Констатирам с огромна болка, че с нашето или без нашето съгласие процесът вече е започнал и в двете посоки. Все още блести някакъв лъч надежда, че може пък нещо да се случи и този процес да се преустанови, но наблюдавайки света около себе си се съмнявам и само се моля да не бъда жив, за да видя самоунищожаването на нашата раса, която е моторът на цивилизацията. За съжаление човекът се различава от животните не с това, че употребява алкохол и наркотици, а поради ядреното ядро на самоунищожението, което съхранява дълбоко в себе си. И е крайно време, дори даже сме закъснели за осъзнаване на факта, че сме създадени да еволюираме Вселената, а не да се отдаваме на нестандартни удоволствия и създаване на грозота, и кич в изкуството. Творците, които са ни „посели“ на тази прекрасна планета, се надяват да оправдаем очакванията им и да изпълним мисията си, която е дълбоко закодирана в нашите гени и която мисия никой „джендър“ не може да изтрие по никакъв начин.
Желая Мъдрост и Любов на всички във Вселената! 

Коментари