Печат
Категория: Създадена на Петък, 08 Януари 2016 Написана от BurgasArt

 

Овен (21.03 — 21.04)

Хората, родени под този знак, са за завиждане, защото годината ще е добра за тях във всякакво отношение. Жените ще се радват на небивало творческо вдъхновение и околните ще ги ценят все повече. Във втората половина на годината ще имат повече любовни приключения, които обаче едва ли ще прераснат в нещо по-сериозно. 

Мъжете пък ще заложат на приятелството. Годината на Маймуната ще им помогне да разберат на кого могат да разчитат и на кого не. С пролетта и при тях ще дойде любовта, но трябва да внимават да не попаднат в мрежите на коварни използвачки. 

Средата на годината за семейните представители на тази зодия може да се окаже неблагоприятен период. Възможни са проблеми с брачния ви партньор. За да ги преодолеете, бъдете тактични!

Здравето ви ще е добро, но ако имате хронични заболявания, трябва да се пазите най-вече през август и септември, не злоупотребявайте с алкохола! 

Във финансово отношение годината ще е много успешна за Овена. Успехите обаче не трябва да ви главозамайват!

Телец (21.04 – 21.05)

За представителите на тази зодия започва период на глобални промени, духовно развитие, преосмисляне на живота и на ценностите. Поради тези причини предстоящият период просто не може да се нарече стабилен. Той ще се характеризира както с промени в настроението, така и във всичко останало. Важното е да приемаме всичко спокойно и с радост. 

В любовен план началото на годината е много добро за жените, но не бива да очакват стабилност в отношенията. Най-голяма е вероятността да намерят своя брачен партньор през септември – декември. Мъжете-телци пък ги очаква любовно разочарование. Затова трябва да са внимателни. През зимата може да срещнат жената-мечта, но връзката им ще е краткотрайна.

Сериозни изпитания очакват Телците в семейния живот. Трябва да проявят мъдрост и търпимост, умение да правят компромиси и да избягват конфликти. 

Може да се появят тежки здравословни проблеми. Има голяма опасност да се разболеят от коагулопатия, стафилококи, анемия. Мъжете-телци може да станат и жертва на лекарска грешка. 

Жените може да получат финансова независимост, а мъжете – успех във всички финансови дела. Ако гордостта и тщеславието отидат на заден план, ще срещнете добри бизнес партньори в средата на годината. 

Близнаци (22.05 — 21.06)

Близнаците да се подготвят за приятни изненади и срещи. Годината обаче няма да е никак лека за тях. Трудно ще им бъде както да вземат правилни решения, така и да изпълняват поставените цели. Важното е да разпознаят подаръците на съдбата и да не изпуснат своя шанс. 

Жените, родени под този знак, може да очакват постоянни промени в настроението, а мъжете – проблеми със служителите на закона. Всички близнаци ги очакват сериозни промени, които  ще хармонизират любовните им отношения. И жените, и мъжете ще са неотразими и привлекателни. Не отдавайте обаче на това голямо значение. Това особено се отнася за семейните Близнаци, чието спокойствие в брачния живот може лесно да изчезне. 

В здравословно отношение годината на Маймуната няма да е благосклонна към жените – Близнаци. Трябва да си направят точните изводи, да внимават с алкохола и с хранителните изкушения, да се откажат от тютюнопушенето и да се разхождат повече сред природата! Мъжете от тази зодия пък се предразположени към кожни и към заболявания на стомашно-чревния тракт.

В бизнеса Близнаците няма да имат голям успех. Годината не е добра за инвестиции и за кариера. По-голям успех ще имат в това отношение мъжете. Важно е да изберат правилно момента. 

Рак (22.06 — 23.07)

За Раците предстоят важни промени с добър изход. Ако искат да сменят работата си, дома си, жената или мъжа, не бива да си изпускат шанса през 2016-а. Най-добри възможности за това им се дават в края на годината. Тя може обаче да е неприятна за жените, а за мъжете – съществува риск за материален крах. 

Раците могат да разчитат пак на интуицията си. Периодът е добър и за пътешествия.

Следващата година е решаваща и за романтичните отношения. Жените не трябва да забравят, че са жени, а да оставят инициативата на мъжете при вземането на решения. Мъжете – раци пък е време да покажат силната си воля и решителност. В противен случай годината няма да е добра за тях. За семейните Раци периодът ще е труден, ще е като тест за любовта и верността. 

Много е вероятно да се появят при вас и здравословни проблеми, особено с настинки, а  жените може да станат жертви на депресия.

Началото на годината няма да е добро за представителите на зодия Рак. Трудно ще им е най-вече на жените до май. В средата на годината ситуацията ще се подобри драстично, но не трябва да рискуват парите си. Мъжете ще имат повече късмет с финансовите операции. Не си струва обаче да поемат рискове. Ще имат късмет в кариерата през цялата година.

Лъв (24.07 — 23.08)

Годината на Огнената Маймуна е много благоприятна за Лъвовете. Те просто ще са перфектни във всякакво отношение, освен ако, разбира се, не са арогантни. Нежните представители на знака Лъв трябва да бъдат внимателни със съмнителните дела и личности, а за мъжете се отнася обратното – да не са твърде подозрителни, защото може да се изпокарат с близките си. Лъвовете - предприемачи през 2016 г. може да имат проблеми с данъчните служби.

В любовната сфера жените, родени под този знак, трябва да променят тактиката си към мъжете, като направят компромис със своите възгледи. Мъжете – Лъвове пък ще трябва да се справят със своята ревност. Нека знаят, че ще бъдат провокирани, но нищо страшно няма да се случи, ако с несдържаността си не предизвикат по-големи неприятности или дори трагедии. В семейния живот всичко ще им бъде спокойно и гладко.

Годината на Маймуната ще е изключително неблагоприятна за Лъвовете от гледна точка на здравето. Трябва да се грижат повече за себе си. Нужна им е повече почивка, да се хранят правилно и навреме да търсят медицинска помощ. Например да не отлагат посещението при зъболекаря.

2016-а ще е прекрасна за финансите и кариера на лъвиците. Въпреки това, жените да се пазят от измамници, които ще са привлечени от парите им като муха от сладко. За мъжете пък има риск от финансов провал. Желателно е Лъвовете да не критикуват в този период своите началници, за да изкачват по-лесно стъпалата на своето кариерно развитие. 

Дева (24.08 - 23.09)

За хората, родени под този знак, годината на Маймуната ще е истинско предизвикателство, особено по отношение на комуникацията и личностното израстване.

Жените може да получат тежка депресия заради неудачи. Важно е да си представят как и тях ще ги огрее щастието. На мъжете пък ще им е по-лесно да се измъкват от трудни ситуации заради тяхната вродена сдържаност.

В любовен план 2016-а е време на конфликти. Може да се стигне дори до пълен разрив в отношенията с вашите партньори. Съветвам ви да оставите нещата да се случват, не искайте всичко да стане изведнъж!

Сериозни здравословни проблеми няма да имате, но може да ви измъчват старите хронични болежки. Обърнете внимание на сърдечносъдовите заболявания и на нервната система!

От финансова гледна точка, 2016 ще е успешна за жени. Най-благоприятен период за тях е началото на годината. Мъжете пък ще се радват на успех в сделките с недвижими имоти. Само че не трябва да са прекалено настоятелни. Това се отнася и за кариерата. Може да се появи друга, по-изгодна работа или позиция. 

/Продължава в следващия брой на в. "Компас"/

Източник: Еsoreiter.ru

Превод от руски: Димитър Мишев

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...