Печат
Категория: Създадена на Събота, 14 Ноември 2015 Написана от BurgasArt

Декември е преломен момент за премиера, защото правителството отново започва да прави същите грешки, заради които кабинетът „Борисов I” не изкара мандата си, каза Алена

Димитър МИШЕВ - в. "Компас"

Финансовият министър Владислав Горанов отвори кутията на Пандора. Голяма грешка се оказа идеята му да отреже 20-те заплати на полицаите при пенсиониране, защото след безпрецедентните протести на ченгетата, се видя колко стабилна е властта.

Желанията на разбунтувалите се служители от системата на МВР бяха задоволени, но със странното си предложение, ковчежникът насади на пачи яйца премиера, защото сега всички искат по 20 заплати, а пари за това може да се намерят, само ако Бойко Борисов се вслуша в съвета на Ревизоро и нареди държавата да спре да храни мафията. Дори и това да се случи обаче, правителството е изправено пред големи проблеми, а декември ще е преломен момент за премиера, предупредиха астролози. Те съветват премиера и министрите му да внимават, защото е твърде вероятно кабинетът „Борисов II” да не изкара мандата си.

В понеделник депутатът Емил Димитров разкри, че над 1,2 млрд. лева са средствата, които държавата губи заради контрабандата и призова управляващите да преценят кое им е по-мило – мафията, сигурността или избирателите. Парите от акциза на цигарите и алкохола, които се внасят, трябва да влизат в бюджета, а не да храним мафията, каза той в студиото на бТВ.  Не е нужно всеки ден да правим стачки за 25 млн., а трябва да си съберем 1,2 млрд. лева или поне половината, подчерта Ревизоро. 

Очаквано, след като някои медии разтръбиха вестта, че е в ход държавен преврат и побързаха да направят аналогия със събитията в Букурещ, където правителството падна мълниеносно, 

 астролози и гадатели заговориха за нови избори

 Те обаче най-вероятно ще са 2 в 1, т.е. може  да се проведат заедно с президентските. Кой друг, освен от ГЕРБ, обаче има интерес от нов вот за парламент, след като на 25 октомври всички бяха принудени да признаят, че управляващата партия няма алтернатива? Наследниците на СДС още се тресат от скандали, а след загубата на червени крепости като Ловеч, Сливен и Враца, едва ли някой от левицата мисли за предсрочни избори. Дали обаче ГЕРБ ще се възползва от възможността да предизвика извънреден парламентарен вот, за да легитимира своята сила и за да бъдат изтикани от управлението представителите на Реформаторския блок? Едва ли. В сряда вътрешният министър Румяна Бъчварова нарече тази възможност „хипотетичен сценарий“. Колко е хипотетичен и дали все пак ще се реализира или не, обаче не зависи хич от нея. Такива решения за бъдещето на управляващата коалиция се вземат от самия премиер. Звездите обаче се оказва, че не са толкова благосклонни към него и затова 

 астролозите го съветват да е по-внимателен

 Да се пази през декември, съветва Алена.

„През 2009 г., когато ГЕРБ спечели изборите, бях предупредила, че ако правителството не направи голяма грешка, ще си изкара мандата, но има опасност заради малки фалове, той да приключи няколко месеца преди края му. Така и се случи. За сегашното правителство прогнозата ми също бе много положителна, но за съжаление декември е преломен момент за премиера, защото правителството отново започва да прави същите грешки заради ласкателства и силно изразено его. Ако те продължат да се трупат по този начин, може отново да преобърнат „колата“, заяви Светлана Тилкова в "Тази сутрин" по бТВ.

Според нея, 2016-та ще е много важна за оцеляването на България от гледна точка на управление и политиците трябва да си направят верните изводи. С много разум е нужно да се подхожда, защото на българите им омръзна правителствата да не си изкарват мандата и да изживяваме непрекъснати сътресения, коментира Алена.

Според нея, 

през 2016-та трябва да бъдем по-добри, търпеливи, тактични и умерени, за да сме щастливи,

 защото това е годината на Марс и на агресията!

„Миналата година по същото време предупредих, че 12-месечният период на Сатурн с вибрация 8 е време на кармична разплата, ще предизвиква хората към физическо насилие и към агресия, особено когато осъзнаят своите страхове. Никой не може да отрече, че 2015-та бе ужасна. Годината на Марс е подвластна на вибрация 9, която е носител на агресия, но в същото време изисква завършване на всичко изостанало, приключване на отношения, които пречат по пътя ни“, обяснява астрологът.

„Ако се осъзнаем, можем да превърнем 2016-та в много спокойна година, защото вибрацията и Марс си оказват своето астрологично и нумерологично влияние, но в същото време всичко е в ръцете на нас самите. Трябва да сме по-умерени и по-тактични. Неприятното е, че в годината на Марс се изисква шофьорите да са много внимателни. Хората сякаш са обсебени от някакъв бяс, когато седнат зад волана и не разсъждават какво правят“, заяви Тилкова.

С министри като Владислав Горанов, заради чието предложение за рязане на заплати полицаите се разбунтуваха, едва ли оцеляването на България може да е чак в такава опасност, колкото креслото на премиера. Не е нужно да си астролог или най-обикновен гадател, за да прозреш, че 

ако социалното напрежение продължи да расте, може да се стигне до нова политическа криза

 От това дали Горанов ще ни забърка Бюджет 2016 като постна пица или полицейски гювеч, зависи и бъдещето на кабинета „Борисов II“. Затова и декември месец се очаква да е наистина преломен момент за българското правителство.

Астролозите предричаха в годината на Сатурн и бум на дела срещу политици. До края на 2015-та обаче има месец и половина. Очевидно първите, които ще се изправят пред Темида, ще са вождът на „Атака“ Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов, за които няма никакво значение дали Меркурий е директен или ретрограден и дали 2016-та е на Марс или не, защото при тях агресията е постоянна. Лидерът на националистите бил роден на инатлива дата и винаги вървял срещу себе си. Затова и в изборната нощ нахлул в НАТФИЗ. 

Няколко месеца преди местните избори Алена предупреди, че вотът ще е кървав, но май се оказа, че е мръсен. 

Толкова изборни нарушения не ми беше виждало окото,

 а съм наблюдавал много избори, сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.

Той се похвали, че няколко политически партии са го ангажирали да води дела на различни места в страната за касиране на изборите. 

За да не се стига до сегашната ситуация, Темида да решава кой кмет да продължи да си кметува, астролозите още през лятото предупредиха политиците да бъдат почтени. Тези, които искат властта за лично облагодетелстване, няма никакъв смисъл да бъдат градоначалници, защото ще бъдат наказани, предупреди Алена. 

Астрологът Даниела Ангелова пък седмица преди местните избори предупреди, че вероятно след вота ще лъснат фалшификациите и лъжите. Тя обаче прогнозира, че повечето личности ще останат във властта. 

Разграничете фалша от истината, търсете и се учете, вярвайте в собствените си сили и бъдете активни личности

 с гражданска позиция в това общество, държава и народ, съветва дамата, която води рубриката „Звездни справки“ във в. „Компас“. 

Според нея, заради това, че планетата Меркурий е в двойнствения Скорпион, ще станем по-чувствителни и лесно ще се сменят настроенията ни, но ще се засили интуицията ни и ще станем по-организирани. 

„Знакът Скорпион е характерен с това, че има двойна функция - приемаща и отдаваща. Неговата загадъчност се дължи на енергията, която безпроблемно може да сменя полюсите: плюс и минус. Може да заема възприемателна функция (женска енергия) и отдаваща функция (мъжка). Той работи еднакво добре с електромагнитните полета и двете половини на мозъка. Скорпионът обаче е пасивен знак и когато говорим за активиране и въобще активност, се има предвид повече несъзнаваното, подсъзнанието, отколкото съзнанието. Трябва да правим разлика между съзнание и осъзнаване – т.е. съзнаване на съзнанието, защото то се формира от раждането ни на този свят и от семейството, обществото, средата, условията, а съзнаването е изключително лично индивидуално постижение –т.е. самосъзнание“, обяснява астропсихологът във Фейсбук.

„Пасивната активност е увличащо действие на нещо което не е на фокус в съзнанието ни, но съществува в подсъзнанието. Интуицията „работи” на принципа –подсъзнание и съзнание едновременно. За да се случи подобна едновременна активност на електромагнитните ни полета, е необходимо някакво ниво на съмосъзнание. Скорпионът може да развива еднакво добре и мъжката, и женската енергия, и лявото, и дясното мозъчно полукълбо, психологическата активност и пасивност. Планетата Меркурий характеризира информационното поле и общуването както в глобален мащаб, така и персонално. Мисловната, интелектуална и анализаторска дейност и способност са под влияние на тази планета. Това, което я прави особена (като знака Скорпион), е двойнствената й функция. Мисълта няма пряка взаимовръзка с емоцията, но знаем, дори сме сигурни, че мислите и чувството са едно и също нещо. Меркурий съответства на умственото ни изразяване в мисли, реч, комуникация, като може да активира и лявото, и дясното мозъчно полукълбо“, добавя Ангелова в "Звездни справки". 

Според нея, нивата на активност на подсъзнанието и съзнанието ни в следващите няколко седмици ще са високи. Това може да поражда обърканост, повтарящи се мисли и емоции, трудно изразяване и неразбиране, но и висока интуитивност, ярки сънища. Използвайте положителните влияния, анализирайте, самонаблюдавайте се, бъдете съзнателни и съзнавайте чувствайки, мислете съзнавайки, съветва астрологът.

Феноменът Михаил Преображенски пък предупреждава, че 

квадратът Сатурн-Нептун, който ще ни въздейства силно до Никулден, ще повиши напрежението

 Този аспект ще е точен на 26 ноември и фоновото му влияние ще е най-“видимо“ в сферите, свързани с туризъм, отдих, спортни събития, на бизнес-процесите и на финансовите пазари, пише той в седмичния си хороскоп. От диаграмата за състоянието на биосферата, която руският астролог е публикувал в сайта си pro-gnosis.ru, става ясно, че през втората половина на следващата седмица ни очакват тревоги. Заради съвпада Слънце – Меркурий, дните от 16-ти до 19-ти ноември обаче са благоприятни за търговия и обмен на информация, за нови начини на организация, управление и отчет. От четвъртък до края на седмицата, обаче са възможни геомагнитни бури, предупреждава Преображенски.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...