Чудотворен лек за COVID-19 през 2022 г., ясновидка заговори за магии на политици

Печат
Категория: Астро Създадена на Вторник, 04 Януари 2022 Написана от BurgasArt
Помагайте си, за да имате късмет и успехи през тази година, съветва ясновидката Станка Ангелова. Вижте прогнозата й за 2022 година!
 
Снимка: stankaangelova.com
Чудотворно лекарство ще бъде намерено през 2022 г. Благодарение на нов терапевтичен метод COVID-19 ще се лекува успешно. Това прогнозира известната ясновидка Станка Ангелова.
 
„През тази година ще има ефективно лечение срещу тази болест, която наричам втората чума, сполетяла човечеството. В следващите месеци ще бъде направена първата стъпка. Ще се намери по-добро средство срещу коронавируса“, каза тя в интервю за Флагман.БГ.
 
Чудотворката от Златица, както я наричат хората, е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на тези, които я търсят за помощ, след ухапване от отровна змия. Спасила я прабаба й, от която Станка Ангелова е наследила феноменалните си способности.
 
Тя е астролог, но има и способността да предсказва събития, които се случват. 
 
Според нея, 2022 година ще е по-добра за България в сравнение с предходната. Ще се разминем с масовите фалити, няма да има и големи бедствия. Възможни са само наводнения през пролетта, които да причинят материални щети. 
 
Ясновидката съветва управляващите да се грижат повече за доброто на хората, а не за джобовете на определени хора. „Ако това правят политиците от партиите на промяната, ще се справят с каквито и да било предизвикателства. Само тогава Кирил Петков ще може да остане на власт до края на мандата“, добавя тя, а на въпроса дали я търсят политици за разваляне на магии отговори, че се случва и това понякога. Ангелова обаче изтъкна, че мого често проблемите им не се дължали на негативни намеси, а на несигурност за това дали са взели най-доброто решение. 
 
Прощавайте си и помагайте на ближния, за да имате късмет и успехи през 2022 година, каза още Станка Ангелова.
 
Телефони за връзка: 088 5408779, 088 9887367

Коментари