Астрологът Силва Дончева: Задава се страшна криза (ВИДЕО)

Печат
Категория: Астро Създадена на Сряда, 07 Април 2021 Написана от BurgasArt
Влизаме в период на турболентност, която може да издуха всяко правителство, предупреди астрологът Силва Дончева
 
Задава се страшна икономическа криза. България е в една лодка с много други страни и ключовата дума в следващите месеци ще е фалити. Влизаме в период на турболентност, която може да издуха всяко правителство. Това каза пред Евроком астрологът Силва Дончева.
 
Според нея светът влиза в нов етап на развитие. Всички партии си отиват. Вероятно в следващите години на политическата сцена ще се създаде нов играч и той ще е спуснат отвън, заяви Дончева преди седмица в предаването „Училище за родители“. 
 
„До края на 2022 г. светът ще е в състояние на преструктуриране на икономиката. Едни ще станат по-богати, като си уедрят бизнеса, ще се дигитализираме все по-усърдно във всички направления, но за сметка на това много хора ще фалират без значение кой ще е начело на държавата“, добави тя. 
 
Според нея, коронавирусът е биологично оръжие за създаване на тежка икономическа криза, на нови политически и финансови реалности. 
 
„30 процента от информацията за заразата е абсолютна истина, т.е. има такъв вирус и той е оръжие. Останалите 70% са пълна манипулация и измама. Въпросът е човек трудно може да се ориентира кое е истина“, коментира Дончева. 
 
„Човек трябва да се стреми да разпознава лъжата и да следва истината, т.е. че има опасност и е нужно да спазва някакви правила, но същевременно да знае, че не винаги го лекуват както трябва, че не винаги това, което му казват, е вярно и че не всички параметри на кризата са точно такива, каквито му се съобщават“, добавя тя.
 
 
„Както се казва „кесарево кесарю, а Божие Богу!“, т.е. една част трябва да бъде дадена на т.нар. господар, който дирижира всичко по сценарий“, каза още известният астролог.  
 
 
 

Коментари