Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 23 Януари 2017 Написана от BurgasArt

Животът ти е симфония, на която ти си диригентът. Но какво трябва да направим, за да няма грешни ноти, за да се радваме на успехите си и да сме щастливи? Отговорът този въпрос дава астрологът Ивелина Пенчева в новата си книга „Тайнството живот”, която е вече на книжния пазар.
„Всички сме толкова различни, толкова уникални и неповторими създания и светим със собствена светлина. Ние всички сме звезди. И трябва да уважаваме свещеното право на другите хора-звезди да светят и да преливат със своите краски, които представляват безконечната палитра от Божествената мистерия на живота”, споделя Ивелина Пенчева. „Знаеш ли, колко си важен за този свят“, пита тя. „Твоето присъствие помага за развитието и еволюцията на тази планета. Умението да отдаваш себе си е един от крайъгълните камъни, на които се изгражда чертогът на нашия нов живот. Отдаването предшества получаването. Правете максимално това, което можете и благодарете за имащото, и за бъдещите блага и тогава вие ще кръжите в танц със самата Вселена. Тогава всяка птичка ще стане предвестник на вашето щастие, всяка пеперуда ще донесе усмивка от ангелския свят, а в шепота на листата и в порива на вятъра вие ще чуете гласа на невидимия свят”, добавя астрологът.

В „Тайнството живот” тя дава практични съвети как да определим коя е нашата силна година, как да накараме другия да направи това, което искаме, как да определим кой пореден живот живеем и какви сме били при предишната си инкарнация. Пенчева разказва по увлекателен начин за орисниците, ангелите, светците, за рождения ден и "Сатурновата дупка", за имения ден, за кармата, за любовта от пръв поглед, за мястото, където живеем. Тя обяснява механизма за преселение на душите и разказва къде се намират вратите на Рая и на Ада.
Според нея, часът на раждане определя характера на човека. В книгата е обяснено и какви сме според часа на раждане и лунния ден, в който сме се появили на бял свят. Астрологът дава информация за зодиите по декади, за магията на ангелите, за покръстването, за светлите и тъмните периоди и за енергийния вампиризъм.
„Името, дадено на човек, до голяма степен определя неговата личност. Може да се каже, че то се явява посредник между веществения свят – човекът в плът и духовния свят. Личността е свободна в своето самоопределение, но в пределите на зададеното име. Горният полюс на името е първообраз на съвършенството, а долният – пълно извращение на Божествената истина, която името предава. Между полюсите се намира пределът на средните хора“, пише астрологът в „Тайнството живот”.
„Името в християнството се дава при кръщение. Това става не само по избора на родителите, но и в чест на някой светия, обикновено този, чиято памет се чества в близките осем дни около раждането. Съществува определено сродство със светията, чието име носи. Той става негов покровител и вярващият трябва да празнува не само своя, но и деня на светеца, на когото е кръстен. Светците помагат на човек в определени моменти от живота, особено след извършване на определени обреди и молитви. На всеки християнски светец Христос е дал определена специалност и сфера на действие. Така великомъченица Варвара помага за излекуване на деца, мъченик Киприян – за изгонване на бесове и лечение на душевноболни“, обяснява Ивелина Пенчева.

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...