Печат
Категория: Създадена на Понеделник, 03 Октомври 2016 Написана от BurgasArt

Влиянието на транзитния Юпитер към нейната Луна е довело до получаване на перспективното предложение за президент, коментира астрологът Ивелина Пенчева
Цецка Цачева става за майка на нацията. Премиерът Бойко Борисов правилно е преценил като й е предложил да бъде номинирана за президент, но опозицията на Уран към Юпитер помрачава малко добрите влияния. Възможно е компромати да завалят срещу нея, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„По време на пътуване може да се случи нещо неочаквано. Тригонът на транзитния Уран към Сатурн от радикса прави благоприятен периода за политик и успешен да се задейства в голямата политика, въвличане в обществената дейност с поемане на много отговорности.
Възможен е продължителен прогрес в професионалните дела и кариерата й, повишаване на рейтинга. За нея е време за успешни промени, успех благодарение на нейното старание и настойчивост. Има всички шансове да заеме тази длъжност“, прогнозира астрологът.
„Корнелия Нинова заяви, че издигането на Цачева за президент е началото на края на ГЕРБ, но малко избързва с изводите. Оттук ще излезе скрита лимонка. Не зная в колко часа ГЕРБ обявиха кандидатурата й. Ако е било преди 08:45 часа добре, но ако е след това, Луната през целия ден се движеше на празен ход, така че ще има прът в колелетата. Почти е сигурно, че ще има балотаж“, коментира Пенчева.
Според нея, Цачева е мъжко момиче и има нужните качества да бъде държавен глава. Влиянието на транзитния Юпитер към нейната Луна е довело до получаване на перспективно предложение за президент, добавя дамата, която е автор на книгата „Астрология на съдбата“.
„В звездната карта на Цачева има Слънце в Близнаци и предполагам, че асцендентът й е в Дева, които се управляват от Меркурий - планетата на интелекта. Неминуемо е интелигентна личност с бърз ум и всеобхватно любопитство. За тях се казва: "добри във всичко и специалисти по нищо". Ако успее да се самоконтролира, може да постигне всичко. Способна е да се занимава с множество дела. Допада й говоренето пред публика“, обяснява астрологът.
„Луната на Цачева е в знак Лъв. Такива хора искат да са в центъра на вниманието и често са примадони. Нуждаят се от признание и искат да бъдат оценени и обожавани. Много е амбициозна. Понякога самовлюбено се перчи. Положителните й черти са ентусиазъм, отговорност, всеотдайност, доброта и щедрост. Има склонност да се налага над останалите“, предупреждава Ивелина Пенчева.
„Меркурий в хороскопа на Цачева е в Телец. Затова може да се каже, че мисълта й е насочена към практичното, материалното и финансово изгодното. Има нюх към бизнеса. Сладострастна личност е. Венера пък е в Овен. Такива хора са егоцентрични и имат нужда от повече внимание. Това положение на планетата говори за жена-агресор, която преследва мъжа. Марс пък е в Риби и това прави хората самопожертвувателни, обичат да помагат на другите (но в това положение също прозира подсъзнателното желание да бъде харесвана). От нея може да излезе добра медицинска сестра. За нещастие другите често злоупотребяват с това, като се възползват от щедростта и великодушието й. По-добре работи задкулисно, отколкото пред очите на всички“, пише астрологът във Фейсбук страницата „ASTROLOGIA*Lin“.
„Юпитер я прави добре балансирана физически и психически, с вярна преценка за нещата.
Преобладава огненият елемент в хороскопа й. Това я прави жизнена и енергична, човек, който не обича бездействието. Спонтанна, експресивна. Има огнен темперамент. Независима, има силен характер. На нея й е необходима цел, която да изпълни живота й. Липсва й прекалена чувствителност и често за тези хора се казва:"Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали". Не й пречат приказките по неин адрес. Както се казва: "Кучетата лаят, керванът си върви." Тя е човек, който се нуждае от действие, амбициозна, отговорна и изпълнена с желание за работа като отличничка. Най-лесно контактува с въздушните знаци. Земните хора я привличат, но връзките са трудни с тях, защото ограничават нейния дух. Водните не са подходящи, макар, че са силно емоционални, защото могат да залеят нейния огън и да го потушат“, добавя Ивелина Пенчева.
От книгата й може да научите какво да правите, ако не ви върви в любовта, какво значи да обичаш до любовната зависимост, астрологичен квадрат на отношенията, астрологията в любовта, планетите в хороскопа на мъжа. От „Астрология на съдбата“ ще разберете и защо не е случаен изборът на спътник, на брак според лунните дни, за венеца за безбрачие и за печата на самотата, за планирано зачеване и още много други ценни неща, като например хороскоп на партньорството.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...