ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
grani-talanta Наталья Матвеева Ноябрь и декабрь 2018 года для Милена Тотева обозначились еще одной гранью таланта - выбирать таланты среди выступающих на...
Вести

Професор лекува кисти с мед, храната е вълшебно лекарство

Съвременната медицина не лекува, но храната е вълшебно лекарство, казва проф. Мермерски.

В компотите и манджите няма нищо, яжте плодовете и зеленчуците сурови, съветва проф. Мермерски

Има много лекарства срещу високо кръвно налягане, но през миналата година 50 723 българи получиха инсулт. Лекарствата не лекуват, лекува природата. Това каза в студиото на “Здравей, България” специалистът по здравословно хранене проф. Христо Мермерски.

Той демонстрира как се мери кръвното с игла и линия и посъветва зрителите да не си лягат без да са направили тази процедура, защото нощта е времето на инсултите. 

Диабетиците пък трябва да си пасират лимон и да прибавят към него лъжица канела, за да си решат проблема с кръвната захар. За да нямате атеросклероза пък, пийте сутрин топла вода с разтворени в нея по една лъжица мед и ябълков оцет. Чимширът пък лекува бъбреците, твърди професорът. Той съветва дамите, които имат кисти, да не бързат да се оперират, а да си сложат тампон със силно захаросан мед. 

Съвременната медицина не лекува. В природата има много сладки и вкусни средства за премахване на болестите и аз съм ги описал в моята книга, каза още проф. Мермерски. Той съветва дамите да не готвят, а да наблегнат на салатите, защото сварените зеленчуци не са полезни за организма. Ако сготвите един домат, в него не остава нищо, но ако го изядете свеж, може да си решите дори проблема със стареенето, уверява специалистът.

Коментари

Вести от региона