ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
milen-na-velene Бывают дни, когда опустишь руки, бывают дни, когда ты ждешь того, случится то, что ждешь и происходит, то, именно того, чего ты ждешь. Случилось...
Вести

Ужас! Кемтрейлс не е измислица, тровят ни с никел, бензол, живак, обогатен уран

Снимка от табло на самолет на "Луфтханза" доказва, че химическите самолетни линии наистина съществуват

Кемтрейлс не е измислица, тровят ни с никел, бензол, живак, обогатен уран. Това коментират в социалните мрежи българи, които вече са се подписали под петиция, която ще бъде внесена в Европейската комисия по бедствия и аварии. Те настояват за незабавното спиране на програмата за контрол на климата и геоинженеринг, премахване на всички антени по целия свят облъчващи йоносферата на Земята с цел климатичен контрол, както и спиране на аерозолните химически пръскания променящи климата, почвата, здравословното състояние на хората.

 В социалните мрежи се разпространява и снимка, показваща табло на самолет от авиокомпанията "Луфтханза". В панела за управление се вижда надпис Chemtrails. 

„Хайде да огледате хубаво тази снимка! Виждате ли включвателя за Кемтрейлс? Имате ли още илюзии? Поглеждали ли сте скоро небето над главите си, или ги държите наведени, за да оцелеете по-лесно? Няма да стане... Тези ще ни изтровят всички... И за това ли е виновен Путин?!.. Правя вече над 10 опита да я кача, но ми я трият и ми блокираха андроида...пускам я от доброто старо телефонче... БЪЛГАРИ, ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ!!!УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО И НЕПОПРАВИМО“, призова Димо Димов. 

„Племето вече е яко облъчено и това не го касае. Изобщо не е на ясно, какво означава "Кемтрейлс". Дали ако знаеше, щеше да е така неадекватно!? Съдържанието на коктейла, с който ни пръскат, е от никел, бензол, живак, обогатен уран и много други елементи. Племето знае ли на какво се дължат раковите заболявания, мозъчните увреждания и др.? Не, не знае. Знае ли, че пръскането става на всеки от четири до седем дни, за да поддържа постоянен слой от тези метали във въздуха, който дишаме? Не знае. А че те се свързват с ХААРП, дъжд, цунами, земетресения, и това не знае и за какво му е да знае за златния милиард /драстично намаление на човечеството/!“, коментира Мая Георгиева във Фейсбук.

„Като не иска да знае и това не го вълнува, естествено ще поддържа фармацевтичната промишленост. Такива сме, тъпи и безотговорни и към себе си и към децата си, и към отровената си Земя!“, добавя дамата. 

Оказва се, че Кемтрейлс не е конспиративна теория, а факт. 

Ако всички следи в небето са само „контрейлс“ (кондензационни) следи от двигателите на самолетите, както твърдят учени, защо официално правителството на Нова Зеландия беше уличено, че пръска с химични и биологични агенти тайно? Защо, както може да се види и на официалния сайт на град Феърфакс, Калифорния – градът е обявен за „свободна от кемтрейлс зона“?  Това са индиректни признания, но и неоспорими доказателства, че пръскането с биологични и химични агенти чрез самолети и кемтрейлс са нещо реално, съобщава alterinformation.wordpress.com.

Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails, са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца. Д-р Майкъл Педжа, лекар от Аризона, съобщава за бързото увеличаване на броя на пациентите с описаните нарушения, възникнали в неговия регион, пише в. „Нова добруджанска трибуна“. "Забелязах, че лабораторният анализ на проби от косата, които направих на някои от моите пациенти, винаги показват високо ниво на барий. Аз съм доста добре запознат с начина на хранене и честно казано, не мога да се сетя за нито един вид храна, която съдържа значително количество барий. Въпреки това изглежда, че имаме високо ниво на барий в косата, което означава, че нашата коса е замърсена от външен източник", споделя американският лекар.

Коментари

Вести от региона