Печат
Категория: Създадена на Неделя, 13 Септември 2015 Написана от BurgasArt

Аз съм един щастлив човек, тръгнал от най-бедния квартал на Бургас и стигнал до Лас Вегас, споделя певицата

Легендарната певица Кичка Бодурова, е една от звездите, прекрачили тази вечер прага на къщата на VIP Brother.

„Аз съм Кичка Бодурова! Аз съм един щастлив човек, тръгнал от най-бедния квартал на Бургас и стигнал до Лас Вегас. Чувствам се благословена, защото имам зад гърба си 23 албума, като един от тях направи 450 000 тираж – с това се гордея много“, споделя дамата, която е и почетен гражданин на Бургас.

 „Имала съм концерти в Австралия, Европа, Америка. Бих казала, че се гордея, че съм пяла на сцената на „Сизър палас” в Лас Вегас, както и в „Холивуд паладиум” в Лос Анджелис. И въпреки всичко се връщам тук и, както казвам, слагам гумените ботуши и тръгвам през калта от несправедливост. Много ме дразни думата „естрада” – звучи като че ли става въпрос за старата генерация, за дъртофелниците от другото поколение. Ако някой казва „естрадната певица”, аз бих му казала „другарю”, защото когато се наричаше „другарю” и „другарке”, тогава казваха „естрадна музика”, добавя певицата.

„Радвам се, че хората ме познават и на улицата. Но едно е да те познават, друго е да те обичат. Аз чувствам, че съм обичана. Наскоро на касата на един супермаркет жената ми каза, че много й приличам на Кичка Бодурова. И аз обикновено отговарям: „Абе, често ми казват това!”. И в момента, в който казах тези думи, тя вика: „Не, Вие сте! И не се крийте, защото искам да Ви кажа, че аз съм прочела два пъти на един дъх Вашата книга.” Какво по-хубаво от това?! Не съм разчитала на никого и никога не съм се продавала, за да имам. Аз съм нямала приятел или любовник, или както искаш го наричай. Аз не само, че съм се радвала на внимание, но съм се и чудила как да нямам толкова“, споделя бургазлийката. 

„Получавах страшно много писма и тогава все ме наричаха „най-красивата българска певица”. Това много ме дразнеше, защото никой не казваше как пея. Няма да забравя, когато идваха жени при мен и ми казваха: „Другарко Бодурова, пък мъжът ми като Ви види по телевизора и го целува!”. Не знам дали съм труден характер, но мисля че не съм и лесен. За разлика от сигурно някои от участниците във VIP Brother, няма да се преструвам, за да се харесам на някого. Не обичам злобата, лицемерието... Не бих простила подобни неща! Аз не съм от хората, които премълчават. В живота има два вида хора – drivers и passеngers – този, който води автобуса и този, който седи отзад. Аз мисля, че съм от първите", добавя Кичка Бодурова.   

В Къщата на VIP Brother са и любимците на цяла България - дует Ритон, заобиколени от актьори, шоумени, модели и чалгаджии. 

 

 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
rebenok-iz-burgasa-nuzhdaetsya-v-peresadke-stvolov-h-kletok Наталья Матвеева   Ребенок Добромира из Бургаса 5 лет нуждается в пересадке стволовых клеток. Операция дорогая,. После операции врачи обещают восстановление интеллектуального развития соответственно возрасту. Сейчас ее умственное развитие на уровне двухлетнего ребенка.    Реквизиты для ребенка Добри, Мама &ndash...