Българка станала секс-робиня след брак с развратен грък?

Печат
Категория: ТВ Създадена на Неделя, 06 Март 2016 Написана от BurgasArt

Родителите й били болни, налагало се да ги издържа и се принудила да сключи фиктивен брак в Кипър, но влязла в схема за компаньонки

Българка станала секс-робиня след фиктивен брак с развратен грък. Тя се принудила да отиде в Кипър, тъй като родителите й били болни и се налагало да ги издържа. Така влязла в схема за компаньонки. Вместо съпруга, Мария се превърнала в проститутка. Това се случило преди 13 години. Сега за нея България не е земен рай, а адът на миналото й, на вечното безпаричие и бедност. 

 „Налагаше се да издържам семейството си. Фиктивният брак в Кипър се реализира благодарение на приятелка на майка ми. Нещата обаче не стояха така, както изглеждаха. Бях едва на 18 години, когато се омъжих. Партньор на моя съпруг имаше клуб за проститутки. Трябваше да науча гръцки, за да мога да следя контактите на другите момичета, тъй като аз бях не само компаньонка, но трябваше и да наблюдавам тези, които излизат с клиенти“, разказва Мария в предаването „Ничия жена“. „Приятелката на майка ми в Кипър ходатайстваше за мен. Трябваше да й изпратя снимка“, добавя тя.

На въпроса кога е разбрала, че не заминава, за да е съпруга, а да бъде проститутка, бившата секс-робиня отговори, че още на втория месец й е станало ясно, че щастието й е обърнало гръб. „Дотогава си мислих, че ще имам щастлив брак. Ненадейно разбрах, че паспортът ми го няма. Опитах се да избягам от клуба, да отида при съпруга си и да му обясня тази история, но той каза, че трябва да се върна при тези хора, които държаха клуба, защото те са му платили солидна сума за мен“, уточнява Мария.

Съпругът й искал само да я подмами, за да отиде в Кипър, а той да спечели пари на неин гръб. 

„Избягах и отидох в българското посолство, а оттам ме насочиха към службата за миграция, където да подам жалба. Дипломатите въобще не ми помогнаха“, разказва измамената жена.  Слава Богу, че имигрантските служители все пак взели решение да я депортират в България!

„Потърсих помощ и от мой клиент. Той бе адвокат. Хареса ме и излязох с него. От клуба не пускат никой, ако не бъде харесан от клиент и придружен от него. Споделих му, че това не е място за мен и че повечето от момичетата проституират не по свое желание. Оказа се обаче, че е приятел на шефа на клуба. След това ме пребиха“, споделя Мария.

„Даваха ни наркотици. Направиха ни зависими. Започнахме първо с трева, за да забравим за всичко“, добавя тя. 

Стотици български момичетата, подобно на нея, се превръщат в секс-робини с мълчаливото съгласие на семействата им и още по-мълчаливото съдействие на държавата-съучастник, чиято полиция и прокуратура не изглеждат заинтересовани. Изглежда, че само на неправителствените организации им пука за тези ничии жени, за да изпъкне още повече усещането, че на правителствените не им е до това. Държавата ни все повече започва да прилича на вонящо блато или на килер, пълен със скелети. 

Коментари