Да извоюваме Независимостта на България от мафията!

Печат
Категория: (О)ПОЗИЦИЯ Създадена на Вторник, 22 Септември 2020 Написана от BurgasArt
Отровното трио обявява Независимостта на България от мафията с Велико народно въстание. Трета серия на бунта срещу Шайката започва в 17:00 часа
Независимостта трябва да бъде извоювана, а не празнувана. Елате да извикаме заедно, че искаме да бъдем свободни от Борисов и мафията! Обявиха организаторите на обявеното за днес избухване на Велико народно въстание III.
Протестът започва в 17:00 часа, уточняват от „Отровното трио“. Бунтарите срещу мафията ще се съберат до Фонтана пред Президентството.
„Този път не ви събираме, за да празнуваме, тъй като независимостта е нещо, което трябва да бъде извоювано. Събираме ви, за да обявим, че искаме своята независимост от мафията и от корупцията. Трябва да го изкрещим високо и ясно“, каза адвокат Николай Хаджигенов.
„Трябва да покажем на този ден нашата истинска мощ и ярост. Трябва да сме колкото си може повече. На този ден ще обявим нашата независимост“, добавя проф. Велислав Минеков.
Според Арман Бабикян протестът дотук постигна доста неща. Подадоха се доста министерски оставки. „Не знам дали хората си спомнят, че имахме министър на финансите Владислав Горанов, че имахме министър Данаил Кирилов и още три-четири такива имена. Протестът постигна десетки публикации на много световни медии, които бяха забравили името на страната ни, а сега, за зла участ, си го припомниха отново заради антикорупционните вълнения по българските пощади и по площадите на европейските градове“, добави той.
„Протестът постигна много неща. Трудно си даваме сметка за това, но България със сигурност не изглежда по същия начин, по който преди около 70 дни“, коментира Бабикян.
 

Коментари