Яйца срещу ГЕРБ в Бургас

Печат
Категория: Новини Създадена на Неделя, 18 Октомври 2020 Написана от BurgasArt
Организация за закрила на българските граждани уведоми кмета на Бургас, че в сряда ще се хвърлят яйца по офиса на ГЕРБ, искат му оставката
 
Организация за закрила на българските граждани поиска оставката на бургаския кмет Димитър Николов. От ОЗБГ подадоха заявление за акция срещу ГЕРБ в Бургас. 
 
„На 21 октомври 2020 г. ще изразим гражданското си недоволство под надслов „НЕ протестът 2“. Това не е протест, а събиране на граждани, които ще искат да изразят недоволството си от управлението на град Бургас“, обявиха те. 
 
Акцията им ще е от 12:00 до 13:00 часа пред местния офис на ГЕРБ на улица „Конт Андрованти“.
Офисът на ГЕРБ да бъде замерван с яйца. „Ние ще осигурим яйца, но също така всеки може да си донесе и да си ги хвърля“, обявиха организаторите.
 
Пред централата на ГЕРБ в Бургас ще се веят знамена, ще бъдат разпънати плакати.
 
Движението на превозни средства и хора няма да бъде ограничавано, уверяват от ОЗБГ.
 
„Не поемаме отговорност, ако при замерването на офиса на ГЕРБ с яйца, някой гербаджия се намира вътре в офиса, влиза или излиза и бъде уцелен с яйце. И да не забравите оставката!“, пише още в заявлението на закрилниците на българските граждани. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....