Морски братя почитат в Бургас паметта на загинали мотористи

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 26 Септември 2020 Написана от BurgasArt

Ние от мото клуб NEW RACE MCC и Морски братя МСС ще сме в Бургас за отслужване на заупокойна молитва, съобщават мотористи
На 27 септември от 12.00 часа на Пантеона в Приморски парк бургаските мотористи ще се включат в инициативата на BMM (Bulgarian Motorcycle Media) и социалната мото кампания “Ние сме хора, не донори”. 

Традиционно на този ден се отбелязва паметта на загиналите мотористи и се подкрепят пострадалите мотоциклетисти.
В Бургас събитието ще се осъществи за пета поредна година. „Защото продължаваме да губим братя и сестри. Защото ПТП-тата с мотоциклетисти не спират. Затова в неделя, ние от мото клуб NEW RACE MCC и мото клуб „Морски братя“ МСС ще бъдем там за отслужване на заупокойна молитва“, съобщават от NEW RACE MCC.
„Ще се съберем и ще засвидетелстваме уважението си и към загиналите, и към пострадалите. Ще покажем, че всички те са в сърцата ни и ще помогнем на когото и с каквото можем - дори и само морално. Ще дадем сили на близките им. Защото тяхната битка е и наша битка, тяхната мъка е и наша мъка“, казва председателят на мото клуба Атанас Киров.
На събитието организаторите заявяват, че: ще фокусират вниманието на всички участници в пътното движение върху мотористите; ще дадат своя принос за по-голяма толерантност на пътното платно и за намаляване на агресията по пътя; ще покажат, че мотоциклетистите са дисциплинираните и културни участници в пътното движение.
От двата клуба канят всички мотористи да се включат в програмата на 27 септември.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....