Солени ветрове отново в Бургас

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 06 Юли 2019 Написана от BurgasArt

Поетично-музикалният ураган ще се извие на „Охлюва“ и на открита сцена „БулевАрт“. Най-добрите бардове от Европа идват в Бургас заради фестивала „Солени ветрове“
Солени ветрове ще връхлетят Бургас за 11-та поредна година. Поетично-музикалният ураган ще се извие на „Охлюва“ и на открита сцена „БулевАрт“ в дните от 22-ри до 24-ти август. Очаква се отново най-добрите поети с китара да дойдат в морския град, за да представят новите си авторски песни на сцените на международния фестивал. 
Ако ви е зажадняло за звън на акустични китари и поезия, елате да ги чуете и ще усетите искреността и прямотата на "СОЛЕНИТЕ ВЕТРОВЕ"!, обявиха организаторите.
На 22, 23 и 24 август 2019г. в Бургас ще се проведе XI международен фестивал - Летни празници на изпятата поезия „Солени ветрове“, добавят те.
Това е най-големият международен фестивал на поетите с китара (бардове или още Singer-songwriters) в България. Фестивалът е с представителен и конкурсен характер.
Фестивалът ще бъде открит на 22 август на открита сцена „БулевАрт“. 
На 23 и 24 август поетично-музикалният ураган ще връхлети и „Охлюва” в Морската градина.
Входът е свободен.
Програмата и списък с участниците ще бъдат публикувани на 26.07.2019г.
Организатори на фестивала са Сдружение „СОЛЕНИ ВЕТРОВЕ” и Клуб за авторска песен „Кръгът на Барда“.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
programma-festivalya-oseennii-rezonans 1. Начало выступления участников 04.10.18г. в 19-00 часов в к-се "МАЯМИ". 2. Начало выступления участников 05.10.18г. в 18-00 часов в...