Талантино представят Хотел между тоя и оня свят

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 06 Април 2019 Написана от BurgasArt

Новата премиера на Талантино - Хотел между тоя и оня свят
След „Полковникът и птиците“, „Женско царство“, „Забравена от небето“ и „Глупаци“, ТАЛАНТИНО ви канят на премиерата на новия си спектакъл „Хотел между тоя и оня свят“, който ще се играе на сцената на Куклен театър – Бургас на 9 април от 19 ч.

Френско-белгийският драматург Ерик Еманюел Шмит ни отвежда на едно мистично и любопитно място, в хотел между земята и небето, където героите очакват да се реши съдбата им. С великолепното си чувство за хумор авторът ни разкрива историята на всеки един от гостите на хотела, както и причините за попадането им там.
Какво би се случило, ако на такова място попаднат спортен журналист, магьосник, бизнесмен, чистачка и младо момиче? Актьорите от трупата чрез своите герои влизат в сложни взаимоотношения и комични ситуации, които преобръщат възгледите им и променят техните съдби. А някъде там дебне и любовта...
Хореографията в спектакъла е на Златина Амелева, а режисьор е Станимир Карагьозов. Ролите се изпълняват от Зарко Караганчев, Галина Русева, Милена Илиева, Николина Петрова, Петър Хубеков, Ралица Станишева, Станка Цветкова и Стефан Маринов.
 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
programma-festivalya-oseennii-rezonans 1. Начало выступления участников 04.10.18г. в 19-00 часов в к-се "МАЯМИ". 2. Начало выступления участников 05.10.18г. в 18-00 часов в...