Юли Тонкин помага на Вики да оздравее

Печат
Категория: Новини Създадена на Понеделник, 04 Март 2019 Написана от BurgasArt

Юли Тонкин, който се прочу като водещ на най-големите събития за личностно развитие в България, ще помогне за операция на малкия Вики, дарява му свои книги
Юли Тонкин, който се прочу като водещ на най-големите събития за личностно развитие в България, се включи в благотворителната кампания, която стартира с изложба на Евгений Халачев, организирана от BurgasArt и Морския клуб.
Семинарът "Мотивация за живот!" ще е на 23 март, събота, от 13:00 до 15:00 часа в Бургас, обявиха от Организацията за закрила на българските граждани.

 Вики, който е само на една годинка, се нуждае от спешна животоспасяваща операция.
Входната такса е символична и е минимум 5 лева на човек. Всички събрани средства ще бъдат дарени за така нужната операция на малкия юнак.

Дариха 530 лева за лечението на Виктор

На входа на събитието ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси.

 

Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата на книгите също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики.
Семинарът ще се проведе в експозиционен център "Флора" /Флората/ в голямата зала и местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Записванията ще продължат до запълване на местата. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара.
Побързайте със записването, защото местата свършват бързо, призоваха организаторите. На предния благотворителен семинар с Юли Тонкин записванията приключиха 6 дни след обявяване на събитието и много желаещи не успяха да влязат.
При възникнали въпроси се обадете на организаторите:
Бисер Русимов 0878 602 982
Стефан Петров 0877 113 150
или изпратете имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Може да се свържете с Бисер Русимов и чрез неговата Фейсбук страница:
https://www.facebook.com/Biser.Rusimov.BG/
Вики има нужда от Мотивация за живот! Бъдете с нас и Юли Тонкин на 23 март, призоваха от ОЗБГ. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....