Обявиха втора дата за They say rock is dead на Кикимора

Печат
Категория: Новини Създадена на Събота, 09 Февруари 2019 Написана от BurgasArt

 Вторият концерт They say rock is dead на Кикимора и Опера – Бургас ще е на 6 март

Снимка: operabourgas.com
 Втора дата за концерта на Николо Коцев и рокгрупа „Кикимора“ с оркестъра на бургаската опера обявиха от Държавна опера – Бургас три дни преди премиерата на проекта. „They say rock is dead“, който бе показан за първи път в петък в залата на операта, ще бъде повторен на 6 март. Билетите за премиерата бяха разпродадени дни преди датата на събитието.

 Най-великите рокхитове на ХХ век, оркестрирани за симфоничен оркестър и рокгрупа, са в сетлиста на „They say rock is dead“. Сред парчетата, които ще бъдат изпълнени на сцената в Държавна опера - Бургас, са хитове на "Van Halen", "Uriah Heep, "Chicago", "Led Zeppelin" и др.
"Кикимора" ще излезе на сцената в обичайния си състав - Николо Коцев (соло китара), Николай Цветков (бас китара), Николай Тодоров (барабани), Никола Здравков (вокали) и Антоний Георгиев (клавир). Диригент на оркестъра на Държавна опера - Бургас е Цанислав Петков. 

Коментари

Най-четените статии

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
kanun-dnya-pobed Наталья Матвеева Каждый год мой главный праздник 9 МАЯ я праздную по разному. Организация больших праздников и бессмертного полка позади....