ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
grani-talanta Наталья Матвеева Ноябрь и декабрь 2018 года для Милена Тотева обозначились еще одной гранью таланта - выбирать таланты среди выступающих на...
Вести

Ивелина Пенчева: Датата не е добра за избори, народът пак ще е излъган

При намаляваща Луна в последна фаза, два дена преди новолуние, когато не трябва нищо ново и важно да се започва, не е добре да има избори. Това, което стартирате на 26 март, няма да е трайно, ще е свързано с много препятствия, неприятности или изобщо няма да стане, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„Луната тогава е в знак Риби, Изгряващият знак също е в Риби, което внася хаос, объркване, манипулации, изборни измами. Народът пак ще е прецакан и за пореден път излъган“, коментира във Фейсбук страницата ASTROLOGIA*Lin дамата, която е автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“.

„При Меркурий в съвпад с Уран, квадратура с Плутон и опозиция с Юпитер, при намаляваща Луна в съвпад с Нептун в Риби, не е подходящо да се правят избори. С времето ще видим някакви промени, но те ще са незначителни. Едва след няколко години ще се усетят истинските промени. Засега ще се возим още на стария влак“, добавя Ивелина Пенчева.
„На една позната дъщеря й щеше да пътува по корабите. Обадиха й се на намаляваща Луна, правиха интервюто пак по същото време и тя замина. Аз предупредих майката естествено, но тя каза, че няма как да се съобразят с това. Беше радостна и се присмя, че въпреки "намаляващата ми Луна", дъщеря й замина и започна работа. Първо, работата не й хареса и съжаляваше, че е отишла. Второ, откраднаха й всички документи и трето, прибра се след няколко дена“, разказва астрологът.
 

Коментари

Вести от региона