Предизвикателство за писателите, обявиха конкурс за детски мюзикъл

Печат
Категория: Музи Създадена на Сряда, 29 Юли 2020 Написана от BurgasArt

Авторът, който ще получи наградата от 500 лева, трябва да представи забавен текст за деца до 12 години, да има стихове и хумористични ситуации

Обявяваме конкурс за написване на либрето – оригинален текст на свободна тема за детски мюзикъл, съобщи за БургасАрт директорът на АртЦентър „Компас“ Емануил Арнаудов.
Единствените изискания към текста са да е атрактивен – забавен за деца от 8 до 12-годишна възраст, да отразява съвременните виждания, разбирания, предпочитания на децата и около 60% от диалозите да са в мерена реч – реплики, стихове, за да се пеят от героите, уточни той.
Писателите, които участват в конкурса, трябва да предвидят и хумористични ситуации, а така също и възможност възможности за танцови илюстрации – хореография.
В условията на конкурса за детски мюзикъл е записано още, че той ще е за 12 деца и ще е с препоръчително времетраене – 45-50 минути.
Първата награда е 500 лева, втората - 300 лева, а третата – 150 лева, обявиха организаторите от АртЦентър „Компас“.
Текстовете може да се изпращат с препоръчителна поща/куриер на адрес: Бургас 8000, ул. „Цар Асен I“ № 47 партер, Артцентър „Компас“ или на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Фейбук: Е.Арнаудов Служебен Профил. Крайният срок за изпращане на творбите е 30 август 2020. 

 

Коментари