ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

BurgasArt
dariha-530-leva-za-lechenieto-na-viktor Всеки, който желае да помогне на момчето в битката с рака, все още може...
BurgasArt
otryazaha-dostapa-na-pisatel-do-feisbuk-zaradi-dzhendari Изтриха без предупреждение и двата профила в социалната мрежа на...
BurgasArt
evgenii-halachev-redi-blagotvoritelna-izlozhba-dnes За малкия Виктор, който страда от Рабдомиосарком на пикочния мехур, ще...
BurgasArt
hudozhnik-pomaga-na-viktor-ot-burgas-da-pobedi-raka  Малкият юнак е с Рабдомиосарком на пикочния мехур и се нуждае от...

НОВОСТИ НА РУССКОМ

BurgasArt
milen-na-velene Бывают дни, когда опустишь руки, бывают дни, когда ты ждешь того, случится то, что ждешь и происходит, то, именно того, чего ты ждешь. Случилось...
Вести

Славка Калчева: „Бяла роза“ ми е дар от Господ (ВИДЕО)

Народната певица сподели, че песните са й помогнали да се възстанови след много тежка операция

„Бяла роза“ се превърна в хит, но за мен тази моя песен е дар от Господ. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ народната певица Славка Калчева, цитирана от Flagman.bg.
„Много диджеи са ми споделяли, че когато публиката е по-тежка, я вдигат с „Бяла роза“. Музиката е моя, както и половината от текста. Обичам да правя различни неща, но с тази песен се получи може би защото ми е дар от Бог. Винаги се моля за здраве. Всичко друго е преходно“, заяви тракийският славей.
На въпроса кой е най-трудният й момент в живота, ямболската певица отговори, че не обича да се връща назад, но преди 20 години преживяла много тежка операция.

„Съвзех се с песента. Семейството ми бе до мен, но когато започнах да пея, всичко си дойде на мястото“, споделя Славка Калчева. Не можах да преодолея притеснението си, когато излизам на сцената, добавя тя.
„Народните песни са ни в гена. Важно е какво семейството ще предаде на децата си. Това, което съм научила от родителите си и от моите дядовци и баби, го предавам на децата си, за да продължат по нашия път“, заяви Калчева.
Водещият Антон Хекимян съобщи, че тя ще участва в благотворителния концерт на 31 март за реставрацията на Мадарския конник. Ансамбъл „Българе“, Преслава, Десислава, Ивелина Колева ще зарадват любителите на народната музика. Те ще излязат на една сцена със Силвия и Теди Кацарови, D2, 100 кила, Орлин Павлов и Панайот Панайотов.

Коментари

Вести от региона